Humanitarni tiket u podne: Zumbul Mahalbašić tipuje za lečenje Marka Mladenovića

Vreme čitanja: 4min | sub. 31.10.20. | 09:00

Pomoćnom treneru Meraklija odgovara 4+ u Bilefeldu

Zanat je zlatan! Zumbul Bule Mahalbašić, pommoćni je trener u redovima Meraklija sa Čaira, pa se nadamo da će jedan fudbalski stručnjak najrealnije, zanatski proceniti moguće prolaske tipova na današnjem tiketu plemenitosti. Zumbul je kao što vidite odigrao tiket od pet parova, pa realno došao do kvote 11,20. Najjače je na meču Bilefelfa i Dortmunda gde je posegao za kvotom 2,25, sve u nadi da će mu i ovaj tip pomoći da MOZZART donaciju prosledi za lečenje Marka Mladenovića (1998), momka kome je dijagnostifikovan tumor na kičmenom stubu.

Marko je, nažalost ostao nepokretan i hitno mu je potrebno dalje lečenje u inostranstvu. Klinika “Acibadem” iz Turske može da mu pruži adekvatno lečenje koje mu je potrebno za oporavak. Pomozimo Marku da pobedi u ovoj dugogodišnjoj i velikoj borbi.

Izabrane vesti

Slanjem SMS poruke: Upišimo 817 i pošaljimo SMS na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000069946-22

Pa krenimo uz gosta koji ne krije rados zbog pobede Nišlija nad Partizanom u 12. kolu Superlige. Mahalbašić u tom raspoloženju za početak bira par REAL MADRID – USEKA. Domaći Real se čupao u Menhengladbhu, da bi poraz od 2:0, od 83. minuta, pa do trećeg minuta sudijske nadoknade golovima Benzeme i Kazemira pretvorio X. Ueska nema igrače tog kalibra, teško da može čak i umornim Madriđanima da naudi, ali nije ni bezopasna. Naime, ovaj tim na poslednih pet utakmica, čak četiri puta je remizirao, da bi na posletku zabeležio poraz od 4:1 u utakmici sa Real Sosijedadom.

“Kec na Real”, reče trener koji ovaj tip nije mogao da odbije, baš kao ni poziv Milana Đumija Đuričića da postane deo stručnog štaba FK Radnički iz Niša. Naime, sporazumno je raskinuo ugovor sa Zvijezom 09 koju je vodio i prešo u Meraklije…

Sledi meč BILEFELD – DORTMUND. Novajlija u Bundesligi posle pet kola dobio je samo posrnuli Keln, a jedino je Šalke postigao manje golova od njih. Dortmund je naravno opet rešen da skine Bajern sa trona i sigurno neće sebi dozvoliti da gubi bodove u ovakvim duelima. Najbolji defanzivni tim u prvenstvu poslednji put sa Bilefeldom igrao je 2010. i slavio sa 2:0, a od ovog rivala nije primio gol na poslednja tri odmeravanja. Teško da će i sad.

„Biram 4+ tip“...

Razmatramo i realne aspekte meča INTER – PARMA. Inter će posle loših izdanja u Ligi šampiona (remi sa M’gladbahom i Šahtjorom) pokušati da se vrati na pobednički kolosek u Seriji A gde je takođe igrao nerešeno sa Lacijom, a potom i izgubio od Milana. Stvari je ipak malo popravila pobeda nad Đenovom u prošlom kolu. Parma je posle pet kola uspela da dobije jedino Veronu, uz tri poraza i remi sa Specijom. Tradicija je na strani Intera koji je njihov prethodni okršaj u junu kao gost dobio sa 2:1.

„Prelaz 1-1“, kratko će naš današnji gost koji je karijeru počeo je u rodnoj Loznici. Sa Lagatora je prešao u apatinsku Mladost, potom, Mladi Radnik, zrenjaninski Proleter…

Idemo na LIVERPUL i VEST HEM. Domaći Liverpul je u prošlom kolu savladao Šefild ali ova, kao i pobeda protiv Midtjilanda u LŠ bile su daleko od ubedljivih. Kako god, Klopov tim trenutno je u seriji od tri uzastopne pobede. Vest Hem je posle remija sa Totenhemom (3:3) igrao nerešeno i sa Mančester Sitijem (1:1), ali sa 12 postignutih golova deluje prilično dobro u ofanzivnom delu igre. Liverpul je neporažen u poslednjih osam odmeravanja sa Vest Hemom, a Čekićari su zadnju pobedu protiv ovog rivala upisali 2016.

“U ovom slučaju jedinica”.

Za kraj, bavimo se utakmicom Lige jedan koju igraju NANT i PSŽ. Od sedam odigranih utakmica Nant je dobio samo dve, ali je sa dve pobede i dva remija ovaj tim još uvek neporažen kod kuće. Naravno, pitanje je koliko će mu to uopšte biti od pomoći s obzirom da se posle početnog posrtanja PSŽ u potpunosti vratio u svoju prepoznatljivu formu. Osetio je to na svojoj koži Dižon u prošlom kolu (4:0), a onda i Bašakšehir u Ligi šampiona (0:2). Uz sve to Parižani su od prethodnih 17 duela sa Nantom dobili 16.

“Zatvaram tipovanje dvojkom”, poručio je Zumbul, koji se okušao i u hrvatskom Naftašu sa kojim je iz Kupa Hrvatske eliminisao zagrebački Dinamo za koji su tada nastupali Modrić, Eduardo, Ćorluka

Vidite, oni su sada velika fudbalska imena, ali Mahalbašić se ne hvali tim i takvim uspehom. Za njega je to samo jedna u nizu stanica bogate karijere u kojoj je u BiH zaigrao za Žepče, Radnik iz Bijeljine s kojim je savladao Sarajevo i postao igrač utakmice. Četiri godine igrao je u Švedskoj, a igračku karijeru okončao je u Rađevcu.

Trenerski staž Zumbul Mahalbašić započeo je u Radničkom Stobeks. Bio je pomoćnik u Loznici, prvi trener u Podrinju, a jedno vreme je radio u švajcarskoj Slaviji iz Lozane. Vreme koje je proveo u klubu, za koji igraju naši ljudi, pamti samo po lepim stvarima.

Nadamo se da će po lepom zapamtiti i gostovanje u MOZZART svetu “Humanitarnog tiketa u podne” koji je do sada na brojne adrese prosledio 16.853.694 dinara na brojne adrese.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zumbul Bule Mahalbašić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,20, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizatiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara