Kupio pogrešan tiket i osvojio dva miliona dolara na lutriji

Muškarac iz Mičigena imao je na lutriji priličnu sreću, nakon što mu je radnik na benzinskoj stanici greškom prodao dobitni listić, koji je iznosio dva miliona dolara, piše CNN.
Kupio pogrešan tiket i osvojio dva miliona dolara na lutriji
Foto: Pixabay
Dobitnik koji nije želeo da se njegovo ime objavi, zaustavio se na benzinskoj stanici u predgrađu Detroita jer je trebalo da promeniti novac kako bi napumpao gume na ženinom vozilu, objavila je lutrija iz Mičigena.
 
"Ušao sam da bih razmenio novac i zatražio listić od 10 dolara za 'Lucky 7'. Radnik mi je zabunom dao onaj od dvadeset dolara. Ponudio je da ga zameni, ali nešto mi je govorilo da ga sačuvam. Drago mi je da jesam", rekao je srećni dobitnik.
 
Taj 57-ogodišnjak odlučio je da će uzeti nagradu jednokratno, pa će dobiti 1,3 miliona dolara umesto pune svote koja bi mu se isplaćivala u ratama.
 
Iskoristiće novac, kako je rekao, za kupovinu nove kuće, a ostatak će ostaviti sa strane.
  • Aki

    31.10.2020 19:05
    ...
    U mnogim drzavama se upotreba kompresora na benzinskim pumpama naplacuje. Ubacis zeton, kao kod nas za usisivac u auto perionicama.
  • jaa

    31.10.2020 10:51
    duvanje guma se ne naplacuje

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Mesec će dobiti svoju vremensku zonu

Bela kuća objavila je memorandum u kojem traži od američke svemirske agencije NASA da uspostavi novi standard za lunarne vremenske prilike do 2026. godine.