Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

REZZIME DANA (petak): Vojvodina, Genk i Vulvsi svetle tačke

Vreme čitanja: 4min | pet. 30.10.20. | 23:41

Pogledajte ko vam je 30. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VOJVODINA - OFK BAČKA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1

Klupski rekord je postavljen, u režiji Nenada Lalatovića. Kormilar Vojvodine je večeras protiv Bačke u 13. kolu Superlige Srbije zabeležio 62. pobedu kao trener kluba sa Karađorđa – 3:1. Za ovaj podvig bile su mu potrebne 103 utakmice, a ostignuće ne umanjuje činjenica da se očekivao trijumf Lala, protiv ekipe koja je na sedam gostovanja osvojila samo bod.

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - MARIUPOLJ (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 4:1

Rutinski i s pola gasa. Šahtjor je odradio sve što je trebalo i napravio dobar posao. Kako za sebe, tako i za kladioce. Već posle uvodnih 45 minuta bilo je 2:0, Alan Patrik je sa bele tačke nedugo po isteku punog sata povisio na 3:0, pa je sve do kraja utakmice bilo samo odrađivanje posla.

GENK - EUPEN (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 4:0

Eupen je u poslednjih par sezona umeo i da iznenadi Genk i uzme mu meru, odnosno da mu počupa bodove. Poučeni iskustvom iz nekih prethodnih odmeravanja snaga, Štrumfovi su maksimalno ozbiljno shvatili i u punoj koncentraciji ugostili sastav sa istoka Belgija. Epilog su bila četiri pogotka u mreži gostiju za trijumf u 11. kolu, treći uzastopni u Župiler Pro ligi.

Opširnije OVDE.

VULVERHEMPTON - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Teški dani su iza Vulvsa, ekipa Nuna Espirito Santa ponovo je kadra za evropski fudbal! Nema slađe pobede od one koju spakuješ za manje od pola sata aktivne igre. Jeste da navijači to ne mogu da osete iz prvih redova, ali igrači Vulverhemptona su posle dva brza gola uživali u fudbalu i na kraju upisali treću pobedu u četiri kola.

Oširnije OVDE.

PRECRTANO

KOVENTRI - REDING (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 3:2

Prvi poraz u sezoni sjajnog Redinga koji sa klupe predvodi Veljko Paunović. Nažalost po sve navijače tima koji vodi srpski strateg, glave mu je došao Koventri, pomalo iznenađujuće. Na kraju - 3:2 (1:0). Mogla je utakmica da ode na obe strane, ali je domaćin u završnici pokazao veću snagu i zasluženo je stigao do važnog trijumfa. Iako je Reding u nadoknadi stigao do šanse da napadne bod, nije ipak imao dovoljno vremena da izbegne poraz.

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA PLOVDIV - MONTANA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 2:2

Kakva utakmica i kakav promašaj za sve koji su čekali pobedu Lokomotive. Domaćin je poveo u 6. minutu, gosti su uspeli da okrenu već posle pola sata igre, da bi nepunih 60 sekundi pošto je Masoero dao poklon Montani u vidu autogola Lokomotiva stigla do novog izjednačenja! I od tada – mrtvo more. Ništa! Praktično sat vremena imala je Lokomotiva da postigne još taj jedan gol i nije uspela. Kakav kiks...

HAMBURGER - SANKT PAULI (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:2

Došao je kraj perfektonoj seriji Hamburgera. Posle pet vezanih trijumfa, našao se tim koji će trofejnom klubu sa severa Nemačke otkinuti dva boda. A to je ni manje ni više gradski rival Sankt Pauli, koji je na Folkspark stadionu napravio poprilično izenenađenje – 2:2. Za domaćina je kao što to obično biva ove sezone pogađao super iskusni nemački golgeter Simon Terode, ali za razliku od prvih pet rundi, njegovi golovi nisu napravili prevagu neophodnu za ceo plen.

Opširnije OVDE.

ŠALKE - ŠTUTGART (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Šalke nikako da se pomakne sa mrtve tačke. Serija utakmica bez prvenstvene pobede je nastavljena u šestom kolu Budndeslige i sada se popela na 22 utakmice. I sada samo Tasmanija Berlin iz sezone 1965/66 ima dužu seriju bez trijuma (31). A delovalo je da bi Rudari mogli da je prekinu večeras na svojoj Feltins areni protiv novajlije Štutgarta. Prvi put u poslednjih osam utakmica, odnosno od juna ove godine prvi su dali gol u ligaškoj utakmici, ali to nije bilo dovoljno da se značajno popravi bodovni saldo.

Opširnije OVDE.

EIBAR - KADIZ (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 0:2

Eibar je na dva vezana meča sačuvao mrežu zaslugom srpskog reprezentativca Marka Dmitrovića, ali večeras ni on nije pomogao timu sa Ipurue da izbegne poraz od, ove sezone, jako dobrog, čak odličnog, Kadiza. Nekadašnji fudbaler Mančester Sitija bio je koban za domaćina pošto je meč završio sa golom i asistencijom.

Opširnije OVDE.

PASOŠ FEREIRA - PORTO (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 3:2

Ponovo je poražen Porto i ponovo istim rezultatom. Prošli put je bilo kod kuće od Martitima, ovog u gostima od Pasoš Fereire koja je posle dve godine ponovo pobedila Zmajeve kod kuće, I tako je posle samo šest kola Porta zapao u debeli minus i kaska za Benfikom i Sportingom.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danaklađenjesportsko klađenjeInternet klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara