Nenad Lalatović (©Starsport)
Nenad Lalatović (©Starsport)

Rekorder Lalatović: Voleo bih da i mi možemo da dovedemo Sumu ili Kataija

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.20. | 23:12

“Fudbal u Srbiji bi onda bio još kvalitetniji”, kaže trener Lala

Ispisana je u petak veče istorija u Novom Sadu. Nenad Lalatović je postao trener sa najviše pobeda na klupi Vojvodine otkako klub postoji.

Šef struke Lala je pobedom nad Bačkom (3:1) upisao 62. trijumf na 103 utakmice i taj podatak ga je bacio u oduševljenje na konferenciji za novinare posle meča.

Izabrane vesti

Dao sam sve od sebe na svakom treningu i utakmici. Mnogo puta sam bio osporavan, iako sam kao trener Zvezde otišao u Borac iz Čačka i sa tim klubom bio drugi na tabeli. Tu sam svima pokazao da se ne bojim, već da verujem u sebe i svoj rad. Svakog trenera bih posavetovao da treba samo da radi, jer kroz svakodnevni rad se usavršavaš i postaješ sve bolji i hrabriji”, lekcija je koju je podelio Lalatović.

Očekuje trener Vojvodine da njegov klub ostane u vrhu da se bori za beogradskim večitim rivalima.

Vojvodina igra jako lep fudbal i danas trećeplasiranom Partizanu beži šest bodova, a za Crvenom zvezdom zaostaje tri. Lepo je što se i neki treći umešao u borbu za vrh, da ne bude da su tu samo Crvena zvezda i Partizan. Trenutno to je Vojvodina, zbog čega sam ponosan, a sve pobede posvećujem gradu Novom Sadu, svakom Novosađaninu i svakom navijaču Vojvodine”.

Ni ovog puta Lalatović nije propustio priliku da pomene kako novosadska Stara dama ima znatno manji klupski budžet od Zvezde i Partizana.

U našoj Srbiji ima jako kvalitetnih igrača. Mi ne možemo da dovedemo fudbalere kao što su Falčineli i Katai u Zvezdi ili Suma i Asano u Partizanu, koji imaju velike plate. Ti igrači su doprineli kvalitetu njihovih timova i voleo bih da svi imamo takve budžete, pa da svi možemo tako da se pojačavamo, jer bi fudbal u Srbiji bio još kvalitetniji. Ima u Srbiji kvaliteta, samo te igrače treba ispratiti i napraviti dobru skauting službu”, podvukao je Nenad Lalatović.


tagovi

VojvodinaNenad LalatovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara