Ex -Yu

20 godina robije zbog obljube maloljetne kćerke i podvođenja migrantima

20 godina robije zbog obljube maloljetne kćerke i podvođenja migrantima
Foto: Image by 3D Animation Production Company from Pixabay | 20 godina robije zbog obljube maloljetne kćerke i podvođenja migrantima

Viši sud u Pančevu osudio je u petak prvostepeno na 20 godina zatvora V.J. (43) iz Banatskog Novog Sela zbog obljube i podvođenja maloljetne kćerke (17).

On je proglašen krivim za obljubu zloupotrebom položaja i trgovinu ljudima. Njemu je produžen pritvor do upućivanja na izdržavanje kazne.

Tokom suđenja je, kako je saopštilo tužilaštvo, dokazano da je V.J. u dva navrata u svojoj kući obljubio maloljetnu kćerku, a jednom je od nje zahtijevao da uključi kameru na mobilnom telefonu i snimi seksualni čin između njih.

Dokazano je i da je od početka 2019. do aprila 2020. godine u Banatskom Novom Selu podvodio kćerku, tražeći od nje da na taj način zarađuje novac. U kuću je zbog toga pozivao i dovodio migrante i nudio im kćerku za seks. Klijente je, navono, nalazio preko jedne društvene mreže gdje je podijelio snimak seksualnog čina između njega i kćerke, kao i tri njene nage fotografije koje je sam snimio.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije