Majkl Antonio (©Reuters)
Majkl Antonio (©Reuters)

Težak udarac za Vest Hem: Bez Majkla Antonija mesec i po dana

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.10.20. | 17:57

Problem za Dejvida Mojesa

Preživeo je Vest Hem onu paklenu seriju utakmica mnogo bolje nego što se uopšte očekivalo. Pobeđeni su Vulverhempton kod kuće i Lester u gostima, otkinuti su bodovi Totenhemu i Mančester Sitiju i jedini poraz Čekićari su pretrpeli od Evertona.

Međutim, dan uoči praktično najtežeg meča u nizu i to na gostovanju Liverpulu Vest Hem je dobio najgoru moguću vest – Majkl Antonio zbog povrede ne može da igra narednih mesec i po dana! Najbolji strelac Čekićara odšepao je van terena u susretu s Mančester Sitijem prošle subote, a naknadni lekarski i specijalistički pregledi ukazali su da je Antoniju otišla zadnja loža i na terenu bi mogao ponovo da bude tek sredinom decembra!

Izabrane vesti

Antonio je daleko najbolji igrač Vest Hema ne samo ove sezone, već i u celoj 2020. godini. Bio je strelac protiv Mančester Sitija, srušio je Lester, ove sezone postigao je tri gola, a ove godine upisao je čak dvanaest pogodaka i u tom pogledu jedan je od najboljih golgetera Premijer lige! Što samo pokazuje u kakvom je problemu Vest Hem...

Dejvid Mojes je u šoku dočekao ovu vest, pošto je nekoliko puta istakao da ne smatra da je povreda njegovog centarfora toliko teška. Sada Vest Hem mora da se uzda na golgetersku sposobnost Sebastijana Alea koji od dolaska u Istočni London pre više od godinu dana iz Ajntrahta za 50.000.000 evra tek počinje da se uklapa u sistem kluba. Ove sezone dao je jedan gol u Premijer ligi i još četiri u Liga kupu, s tim da je u engleskom prvenstvu skupio tek 50 minuta i to raspoređenih na pet utakmica...

Zbog toga u engleskoj javnosti postoji priča da će Dejvid Mojes pokušati sa Džerodom Bouenom ili Saidom Benramom kao “lažnom devetkom“.



tagovi

Majkl AntonioVest Hem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara