');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

DETALJI STRAŠNE SMRTI KOD NOVE VAROŠI Mladić se najverovatnije švercovao ispod kamiona, pa STRADAO POD TOČKOVIMA

Istraga o slučaju muškarca tamne puti, najverovatnije azilanta, koji je preksinoć pronađen teško povređen na putu kod Nove Varoši, a kasnije preminuo u Prijepolju, za sada nije utvrdila kako je zadobio smrtonsne povrede. Ipak, postoje pretpostavke koje ukazuju da je stradao u saobraćajnom udesu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
hitna-pomoc Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
hitna-pomoc

Sumnja se da je on kao slepi putnik ispao iz kamiona u koji se neopaženo zavukao i da je povrđen od pada na asfalt, možda čak i točkova vozila koje je prešlo preko njega.

Još neidentifikovanog muškarca, koji je davao znakove života, u mestu Draževići na magistralnom pravcu Nova Varoš - Prijepolje primetio je jedan vozač, ispostavilo se lekar, koji je pokušao da mu pomogne i reanimira ga.

Pročitajte još

On je pozvao hitnu pomoć koja ga je napre prevezla u novovaršku, a odmah zatim iz nje u prijepoljsku bolnicu gde je nešto kasnije preminuo od posledica povreda karlice, rebara i unutrašnjih organa.

Juče je izvršena odbukcija tela stradalog koja je pokazala da on nije bio žrtva nasilja, nego da je smrt najverovatnije nastupila kao posledica saobraćajne nesreće.

Ovaj azilant, čija starost se procenjuje na oko 25 godina, istog dana viđen je na nekoliko lokacija oko Nove Varoši. Pretpostavka je da je tražio parkiran kamion u koji je mogao da se pritaji i nastavi put, a takođe i da ga je našao.

Pročitajte još

- Sumnja se da se on neprimećeno zavukao negde u kamion, verovatno ispod šasije, a kada je kasnije kamion krenuo i stigao do krivine u Draževićima da je odatle ispao na put. Moguće je da je pao pod točkove kamiona kojim se prevozio, ili da je preko njega prešlo drugo vozilo koje je kasnije naišlo - priča izvor "Blica" upućen u istragu.

Prema informacijama iz prijepoljske policije, jedan kamiondžija je, primetivši nešto na putu, pomislio da je nekome ispao džak. Telefonom je javio kolegi koji je išao iza njega da se pripazi u krivini u Draževićima i da zaobiđe "džak" koji leži na magistrali. Nešto kasnije naišao je automobil u kome je bio lekar koji je prepoznao čoveka na putu, zaustavio vozilo i pokušao da mu pomogne.