Partizan već izabrao Šćepanovićevog naslednika?

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
14:46
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Informacije se danas smenjuju kao na traci kada je u pitanju upražnjena klupa Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Vlado Šćepanović je ubedljivim porazom od Burža praktično stavio tačku na svoj boravak na klupi Partizana, što je danas i ozvaničeno.

Njega će privremeno zameniti Milivoje Lazić, aktuelni trener Partizanovog juniorskog tima, koji će voditi ekipu u sutrašnjoj utakmici protiv Igokee u Laktašima, što su crno-beli i potvrdili tokom dana.

Ipak, još uvek se čeka zvanični odgovor na pitanje ko će biti trajno rešenje za Šćepanovićevog naslednika, a ''Kurir'' je ovog popodneva preneo svoja nezvanična saznanja da je izbor pao na Saša Filipovskog, bivši trener Monaka, turskog Banvita, poljskog Turova, ljubljanske Olimpije, kao i nekadašnjeg pomoćnika Duška Vujoševića u moskovskom CSKA.

''Zvanična promocija se očekuje u narednim danima'', navodi ''Kurir''.

Filipovski je još prošle godine završio svoj prethodni angažman u Monaku, a tokom karijere je osvojio po dve titule sa Olimpijom, i sa Turovom u Poljskoj, ima i dva slovenačka Kupa, dva trofeja tamošnjeg Superkupa, Kup Poljske i Kup Turske 2017. sa Banvitom, što mu je za sada najnoviji trofej u karijeri.
-
baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 30.10.2020
20:42

Grobari ako gledate Himki Zvezda, trenutno vodi domacin 66:60 videcete sta znaci dobar trener to jest Kurtinaitis drzi pravi cas Obradovicu, znaci Litvanac je Fil Dzekson za naseg Obrada.