Ovo su kazne za Partizan i Zvezdu, ali to nije sve...

Autor: Darko Mitrović
petak 30.10.2020.
10:33
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Disciplinski organi FSS doneli odluke. Ostala još jedna...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Protekli 163. večiti derbi dobio je epilog i po pitanju izrečenih kazni akterima ovog susreta.

Disciplinska komisija FSS je razmatrala veći broj disciplinskih prekršaja, a kako prenosi ''Žurnal'', kažnjeni su i Partizan i Crvena zvezda.

Domaćin derbija, Partizan, moraće da plati milion dinara zbog ''slabe organizacije'' utakmice i nepoštovanja protivepidemijskih mera, jer je u ložama bio veći broj ljudi nego što je bio dozvoljeno, uz zloupotrebu novinarskih akreditacija.

Crvena zvezda je takođe napravila propust po pitanju protivepidemijskih mera, zbog čega je kažnjena sa 300.000 dinara. Njeni rezervni igrači nisu nosili maske, kao ni članovi medicinskog tima kada su ulazili na teren.

Zbog izjava posle meča i ocene da je sudija Simović bio ''katastrofalan'', kažnjen je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić sa 200.000 dinara, a ono što još nije odlučeno jeste kako će biti sankcionisana izjava generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji je, između ostalog, konstatovao da je sudija u poluvremenu navodno ''dobio poziv koji se ne odbija''.

Takođe, na osnovu prijave Zvezdinog kapitena Milana Borjana, pokrenut je i postupak protiv potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića.
-
baner 3


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke