FOTO: Vučić otvorio tržni centar u Beogradu na vodi

Predsednik kompanije Igl Hil Mohamed Alabar i predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorili su danas tržni centar Galerija Beograd.
Alabar je rekao kako vidi izuzetan napredak u Srbiji i da mu je zadovoljstvo što je radio tu, ocenivši da je "Vučić veoma važan čovek, jer radi za svoj narod".
 
Vučić je naveo da se sa Alabarom prisetio kako je s njim podelio san da prostor "močvarne žabokrečine, sa mnogo udžerica, ukotvljenih starih barži, kraj koji je ličio na smećarnik, pretvore u najlepši kraj u jugoistočnoj Evropi".
 
 
"Gotovo svi su bili protiv. Trpeli smo napade sa svih strana, do toga da danas uglavnom ćute", rekao je Vučić i dodao da samo tržni centar ima 300.000 kvadratnih metara i da ne zna ko će i za koliko godina uspeti to da obiđe.
 
"Kada kula u Beogradu na vodi bude završena, to neće biti 'lendmark' samo za Srbiju, već za region, najviša i najlepša zgrada sa najlepšim pogledom kakvog nema ni u Parizu", ocenio je Vučić.
 
  • marina

    31.10.2020 10:02
    Bravo
    Sve pohvale,na svetskom nivou.
  • Ema

    31.10.2020 09:36
    Ema
    Prelepa gradjevina. Uzivacemo u sopingu, a pored toga zaposlice i veliki broj ljudi.
  • Ljilja

    31.10.2020 08:23
    Beograd na vodi je predivna gradjevina! Otvaranjem trznog centra, otvaraju se mnoga radna mesta. Veliki uspeh, svaka cast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija