Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije?

Doskorašnji ministar rada Zoran Đorđević najverovatnije će biti novi direktor "Pošte Srbije", nezvanično saznaje Blic.
Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije?
Foto: 021.rs
Bivši ministar će, ukoliko odluka bude definitivna, na tom mestu naslediti Miru Petrović iz PUPS-a, čiji rad su obeležile brojne nezakonitosti.
 
"Đorđević je zasad najozbiljniji kandidat za tu poziciju, a u narednim danima trebalo bi javnosti da bude saopštena odluka o njegovom imenovanju", kaže izvor Blica. Đorđević je juče novoizabranoj ministarki za rad Dariji Kisić Tepavčević predao dužnost u resoru. 
 
Ukoliko Đorđević dođe na čelo Pošte, to znači da će nakon više godina to preduzeće prestati da bude partijski plen PUPS-a.
 
"Mira Petrović nema rezultate, njeno rukovođenje Poštom obeležili su nestručnost, mahinacije i brojne nezakonitosti, pa se samo čekalo da bude izabrana nova vlada kako bi bio imenovan i novi direktor", navodi ovaj izvor.
 
Uprkos težnjama Milana Krkobabića da ubedi vrh SNS da će naći novog direktora u svojim redovima, PUPS nije uspeo da zadrži mesto u Pošti, a tek će se videti hoće li to biti kompenzovano na neki način. Izvesno je da, i ako bude bilo kompenzacije, ta stranka neće na rukovođenje dobiti nijedan od velikih sistema, piše ovaj list.
  • Bojan

    30.10.2020 19:25
    PP
    Mnogi su u toj Pošti izvisili, a i materijalnom stanju da se ne priča što se tiče dostave, sve tone u sve veću katastrofu...
  • VladaN

    30.10.2020 15:01
    Sada će kao šofer...
    .... lično da razvozi poštu.
  • Smrdijestina

    30.10.2020 14:48
    Kakva sprdacina od drzave!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.