Gradovi

SP očekuje da će biti kvalitetniji dio vlasti u Ugljeviku

SP očekuje da će biti kvalitetniji dio vlasti u Ugljeviku
Foto: Srna | SP očekuje da će biti kvalitetniji dio vlasti u Ugljeviku

UGLJEVIK - Potpredsjednik Socijalističke partije (SP) Dalibor Stević očekuje da će SP i nakon ovih izbora u Ugljeviku biti kvalitetniji dio lokalne vlasti koji će pomoći da se realizuju novi projekti, što i jeste cilj te stranke - unapređenje i razvoj Ugljevika.

Stević je tokom posjete ugljevičkom odboru SP-a pohvalio rad tog odbora, čiji članovi pokazuju veoma odgovoran rad i u opštini.

"Kampanja za lokalne izbore u Ugljeviku naše stranke na zadovoljstvo svih nas dobro teče, bez obzira na virus korona koji je smanjio broj okupljanja, ali sigurno je da su ideje i ono što promoviše SP snažno prepoznati u ovoj podmajevičkoj opštini", rekao je Stević Srni.

Nosilac odborničke liste SP u Ugljeviku Vujo Marković rekao je da očekuje tri odbornička mandata, naglašavajući da je lista spoj mladosti i iskustva.

"Krenuli smo ozbiljno u kampanju kako u Republici Srpskoj tako i u Ugljeviku. Ozbiljna smo politička partija koji ima program kojim je planirano otvaranje turističkih kopleksa u opštini Ugljevik u Gornjoj Trnovi i to povezivanje sa atraktivnom lokacijom Novakova pećina i manastriom Tavna, koji je dragulj ovog kraja i dalje prema jezeru Mezgraja", rekao je Marković.

On je istakao da je zdravlje građana najvažnije i zato se ova stranka zalaže za otvaranje sektorskih ambulanti u Donjoj Trnovi, Ugljevik Selu i Koreniti.

"Ambulanta u Donjoj Trnovi služila bi i građanima Gornje i Srednje Trnove i Krćine, ambulanta u Ugljevik Selu pokrivala bi i građane Starog Ugljevika i Mezgraje, dok bi ambulanta u Koreniti bila za područje građana Tutnjevca i uz to bi otvarali i apoteke", rekao je Marković.

Ova stranka se zalaže i za dovođenje investitora na ove prostore što, prema Markovićevim riječima, predsjednik SP Petar Đokić i čini kao i otvaranje novih radnih mjesta na području opštine Ugljevik.

Odbornička lista SP u Ugljevika ima 28 kandidata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije