BiH

Stevandić: Kampanja stranke prilagođena epidemiološkoj situaciji

Stevandić: Kampanja stranke prilagođena epidemiološkoj situaciji
Foto: Srna | Stevandić: Kampanja stranke prilagođena epidemiološkoj situaciji

BIJELJINA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić poručio je, tokom posjete mjesnom odboru ove stranke u Popovima kod Bijeljine, da građani čuvaju zdravlje i da se ponašaju još odgovornije, te najavio da će obučeni timovi Ujedinjene Srpske od večeras pomagati stanovništvu u dezinfekciji domaćinstava.

"Naša kampanja biće prilagođena ovoj epidemiološkoj nesreći koja nas je zadesila", rekao je Stevandić.

On je dodao da je ponosan na "rast" ove stranke u Bijeljini, te čestitao na tome predsjedniku gradskog odbora, mladima, ali i Aktivu žena.

"Siguran sam da će svi uvidjeti da smo široko prihvaćeni i da je naš program prihvatljiv za sve kategorije u Republici Srpskoj, a stranka smo koja ima i te kako čvrstu nacionalnu politiku, dobre razvojne koncepte", rekao je lider Ujedinjene Srpske.

Nosilac odborničke liste Ujedinjene Srpske u Bijeljini Milan Trninić rekao je novinarima da epidemiološka situacija jeste usporila kampanju, ali da je najvažnije zdravlje ljudi, te da će se Gradski odbor u nastavku predizborne kampanje prilagoditi toj situaciji.

"U svakom slučaju, mi u Gradskom odboru i naši kandidati na listi očekujemo fantastične rezultate", naglasio je Trninić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije