Najnovije vesti
Premium
"NAJTEŽE JE BILO KADA SU MU DIJAGNOSTIKOVALI TUMOR" Emotivna ispovest Biljane Tipsarević: Progovorila o Jankovom lečenju u Nemačkoj, a onda se RASPLAKALA PRED KAMERAMA

"NAJTEŽE JE BILO KADA SU MU DIJAGNOSTIKOVALI TUMOR" Emotivna ispovest Biljane Tipsarević: Progovorila o Jankovom lečenju u Nemačkoj, a onda se RASPLAKALA PRED KAMERAMA

Korisnike "Blic Premiuma" od četvrtka, 29. oktobra, imaju priliku da pogledaju ekskluzivni video-serijal "Ženska strana medalje" u kojem su supruge naših proslavljenih sportista po prvi otvorile dušu ispred kamera "Blic TV-a".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
ZENSKA STRANA MEDALJE 03 BILJANA TIPSAREVIĆ foto RAS Foto: RAS Srbija
ZENSKA STRANA MEDALJE 03 BILJANA TIPSAREVIĆ foto RAS

Biljana Tipsarević, životna saputnica Janka Tipsarevića otkrila nam je kako izgleda život sa proslavljenim teniserom.

Koliko joj je teško padalo Jankovo odsustvo, kada im je bilo najteže, kada su se najviše radovali, kako su se upoznali i zbog čega su patili, ispričala nam je Biljana.

"Imao je osam operacija, taj period je za nas bio najteži, pogotovo prva operacija, kada mu je dijagnostikovan tumor u peti. To je bio momenat kada sam se porodila sa Emili. Dobili smo bebu, to je jedan čudan balans... u periodu kada treba da smo najsrećniji i najsmireniji, nama se desio njegov zdravstveni problem koji nas je poremetio. U tom trenutku sam vam osećanja pomešana", ispričala nam je Biljana između ostalog. Jankova supruga se rasplakala pred našim kamerama, a celu njenu ispovest pogledajte u nastavku:

Korisnici "Blic premiuma" imaju priliku da ekskluzivno u okviru "Blic premium ponude" na sajtu Blic.rs, svakog četvrtka gledaju novu emisiju posvećenu životnim saputnicama naših priznatih sportista.

Pročitajte još