Biznis
''Bobar Petrol'' omiljena pumpa u okolini Prigrevice

''Bobar Petrol'' omiljena pumpa u okolini Prigrevice

Kompanija Bobar doo pored benzinske stanice ''Bobar Petrol'' u Novom Sadu, sa izuzetno primamljivim asortimanom proizvoda i usluga, ima već dve moderne benziske pumpe; jednu u Prigrevici pored Apatina, a drugu u Beškoj. Sva tri poslovna objekta predstavljaju omiljena mesta domaćih kupaca, pre svega zbog visokog kvaliteta i nižih cena.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Novi Sad Bobar petrol benzinska pumpa  foto Nenad Mihajlovic -6 Foto: Nenad Mihajlović / Promo
Novi Sad Bobar petrol benzinska pumpa foto Nenad Mihajlovic -6

Menadžer novosadskog ''Bobar Petrola'' Mile Ergarac kaže da su vođeni iskustvom naučili da osluškuju potrebe potrošača, pa je pumpa u Prigrevici u ulici Apatinska broj 22 jedna od najsavremenijih u Srbiji. Ove tri pumpe pozicioniraju ih kao jednog od najozbiljnijih takmaca u velikoj konkurenciji na polju trgovine naftnim derivatima.

- Našim korisnicima u Prigrevici obezbedili smo najkvalitetnije naftne derivate koji se trenutno mogu naći na tržištu po primamljivim cenama, od evrodizela i benzina do i TNG. Pumpa se nalazi na glavnom putu u Prigrevici koji vodi ka Apatinu. U radu je skoro tri godine, potpuno je renovirana i adaptirana po najsavremenijim standardima. Radi svaki dan od 6 do 22 sata. Imamo i prodavnicu sa širokom paletom proizvoda iz domena autokozmetike, svih vrsta ulja i manjih rezervnih delova iz putničkog i teretnog programa - rekao je Ergarac.

Foto: Nenad Mihajlović / Promo

Kako dodaje potrošačima je raspolaganju stručno osoblje koje sa zadovoljstvom izlazi u susret klijentima koji se slučajno nađu u nevolji.

- ‘’Bobar Petrol’’ kao porodična kompanija uvek je na usluzi građanima pa smo osluškujući potrebe meštana Prigrevice i okoline odlučili da našim klijentima, vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava odobrimo dodatne popuste. Pored popusta za pravna lica i poljoprivredna gazdinstva za verne kupce obezbedili smo i takozvane lojalti kartice za fizička lica koje omogućavaju popust na evrodizel, aditivirani dizel, benzin od 95 i benzin od 98 oktana uz prigodne poklone – poručuje Ergarac.

Ova benzinska pumpa uskoro treba da dobije i najsavremeniju autoperionicu poput one na benzinskoj stanici ‘’Bobar Petrola’’ u Novom Sadu. Reč je o potpuno automatizovanom i laserski navođenom mašinom za pranje vozila.

Vozač treba samo da prati zvučna uputstva koja će izdavati robot i da sedi u svom automobilu. Čitav proces traja oko četiri minuta a za to vreme mašine će očistiti automobil od prljavštine, oprati ga, zaštititi voskom pa čak i osušiti.