Humanitarni tiket u podne: Luka Raco tipuje za lečenje Lane Jovanović

Vreme čitanja: 4min | čet. 29.10.20. | 11:29

Rista iz “Sinđelića” uverava nas kako nema ništa bez Zvezdinog keca

Ako ste gledali “Seranove” na srpski način, odnosno sada već kultnu porodičnu seriju “Sinđelići”, onda ste sigurno zapamtili Ristu. Šarmantni momak koji zbog svoje nezrelosti upada u gomilu nevolja, upravo je on – Luka Raco, glumac i maneken, ali danas ništa od navedenog. On je ovog podneva gost MOZZART rubrike plemenitosti koja od ovog momenta po Lukinoj želji cilja kvotu 13,6, kako bi pomogao lečenje Lane Jovanović.

Podržali smo Luku sa 10.000 dinara kompanijske uplate, stežući mu palčeve u nameri da još jednom uvećamo ukupni skor naše korporativne misije, koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 16.853.694 dinara.

Izabrane vesti

Za početak, ANTVERPEN – TOTENHEM. Pet timova u prvenstvu Belgije trenutno razdvaja dva boda u vrhu tabele, a predvodnik ove kolone je Antverpen koji je ove sezone bez poraza na svom terenu. Iz Bugarske gde su igrali sa Ludogorecom vratili su se sa sva tri osvojena boda (1:2). Totenhem se pridružio grupi od pet vodećih timova u Premijer ligi, a u prošlom kolu Lige Evrope bez većih problema savladao je austrijski LASK (3:0). Ovo će biti njihov prvi međusobni duel.

„Dvojka na Pevce“, iskusno će Luka Raco, kaže glumac i maneken koji je se pokazao i u serijama „Igra sudbine“, kao i u „Nemanjićima“.

A sada, glavna stvar, odnosno utakmica CRVENA ZVEZDA – LIBEREC. Posle poraza od Hofenhajma, uz obećavajuću, nikako lošu igru, Zvezda je remizirala s Javorom. Međutim, sada je bitnije šta će biti s Liberecem koji je s minimalcem dobio Gent u prvom kolu. Definitivno, momci Dejana Stankovića koji kartona ne može da vodi klub sa klupe, mogu do dobrog rezultata, a s njim i do osvete nokauta koji su Česi naneli našem timu daleke 2006. godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Zvezda je kvalitetna, može do pozitivnog ishoda i bez Ivanića i Kange, ali uz što manje grešaka koje mogu da otvore prostor protivniku za kontre, ili eventualno opasne situacije u igri iz prekida.

“Razume se, jedinica na konto Zvezde”

Pređimo na utakmicu GENT – HOFENHAJM. Belgijanci dočekuju Nemce posle tri uzastopna poraza u koji spada i onaj od Libereca u prošlom kolu koji su kao gosti izgubili sa 1:0. Hofenhajm je nakon pobede nad Crvenom zvezdom (2:0) prekinuo seriju od dva vezana poraza dok je u prošlom kolu Bundeslige igrao nerešeno sa Verderom (1:1). U njihovom premijernom odmeravanju reklo bi se da su gosti kvalitetom i formom bliži pobedi.

„Ovo može da donese 3+“, rekao je Raco, da bi odmah prešao na sledeći par.

Bavimo se utakmicom ARSENAL – DUNDALK. Topdžije su u prvom kolu grupne faze savladale Rapid na gostovanju (1:2), međutim u Premijer ligi su posle Mančester Sitija (1:0) izgubili i od Lestera u prošlom kolu (0:1). Dundalk je nakon poraza od Moldea (1:2) izgubio i od Voterforda u domaćem prvenstvu. Bez obzira na trenutnu lošu formu Englezi su bez ikakve sumnje favoriti u ovom duelu i sve osim njihove pobede na Emiratima bilo bi ravno senzaciji.

“Igram 1UG 2+”, kao iz topa će naš današnji gost koji je, ako to ne znate  2012. proglašen za „Mistera Srbije”. Na svetskom izboru „Mister Internacional“ osvojio je titulu najbolje stilizovanog muškarca.

Zak raj, bavimo se utakmicom REAL SOSIJEDAD – NAPOLI. Gostujući Napoli je pogrešio protiv AZ Alkmara, nije uspeo da dobije, jer ni ekstremno visok posed lopte, nasrtaji i šta sve ne, nisu mogli da anuliraju vođstvo koje su Holanđani ostvarili u 57. minutu meča. Međutim, teško će im biti u drugom kolu protiv objektivno jakog Real Sosijedada koji je u prvom kolu dobio Rijeku (0:1), da bi zatim u Primeri deklasirao Uesku sa 4:1. Konkretno, po snazi timova očekuje se tvrda, egal utakmica.

“Zatvaram igru sa 3+ tipom”, poručio je naš današnji gost, koji je posebno popularan kod mlađe publike zbog svojih upečatljivih nastupa pre svega u “Sinđelićima”, a zatim i u drugim serijama.

Inače, držimo da je tiket Luke Raca, poznatog po tumačenju lika Alekse Ožegovića u sada već naširoko poznatoj telenoveli "Igra sudbine" koja se od 20. januara emituje na TV Prva, od 20 časova,  veoma realno odigran. Čisto da znate, sasvim je dozvoljeno da ga prepišete, odnosno da popunite iste tipove. Moglo bi da se isplati, što od srca želimo da se desi MOZZART ekipi u plemenitom dresu koja svakog dana, bez izuzetka, praznika i pauze čeka nove pobede slaveći humanist na kladionički način. 

Da li smo nešto zaboravili? Svakako da nismo, pa odmah krećemo na izlet preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Luka Raco će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Međunarodnog foruma solidarnosti iz Doboja. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara