Šćepanović: Klub me je doveo, klub će odlučiti da li ostajem

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.10.20. | 22:39

„Igrači nisu imali srca i energije. Nadigrali su nas u svemu. Održali su nam čas kako se voli klub. Na terenu. A ne u intervjuima i hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u grudi. Ne, ne, teren je merilo koliko se voli klub“

Očajan meč Partizana protiv Burža i poraz. I pitanje - ostaje li posle ovoga Vlado Šćepanović na klupi? Za sada - ostaje.

Kaže - neće se predati niti kriti iza bilo čega, preuzima krivicu na sebe. Klub ga je doveo, klub će odlučiti da li ostaje.

Izabrane vesti

Svu utakmicu na sebe preuzimam. Klub me je doveo i klub će odlučiti da li ostajem. Nemam problem sa tim. Teren je merilo. I sledeću utakmicu ću stati iza njih ako ostanem. Svaku kritiku ću primiti na sebe. Nisam čovek koji odustaje niti se krije. Jeste teško. Trener je uvek najviše kriv. Da vidimo malo patriotizam prema klubu kako se ispoljava“, rekao je Šćepanović.

A imao je šta da kaže igračima...

"Mnogo su mi jasnije stvari. Jednostavno. Kada posle ovakve utakmice protiv Cedevite kažemo da ne sme da se potceni protivnik, da mi nismo ekipa koja može da dobija napadačkim kvalitetima. Svi mislimo da smo bolji nego što jesmo. Mislim da je igračima ova utakmica pokazala da nisu toliko kvalitetni ako ne odigraju energijom i srcem. Igrači nisu imali srca i energije. Nadigrali su nas u svemu. Održali su nam čas kako se voli klub. Na terenu. A ne u intervjuima i hvaljenjem navijača, slikama na Instagramu, udaranjem u grudi. Ne, ne, teren je merilo koliko se voli klub“.

Da li je Partizan bio oslabljen?

"Oslabljeni smo od početka sezone. Nisam čovek koji traži alibije. Mi imamo 12 igrača. Svi su prvotimci Partizana. Nisu slučajno tu. Ako možda trener ne valja, on ne može trener da se bori i da više voli klub od igrača. Očekuješ da te neko pusti da daš koš. Neka igrači pokažu na terenu taj patriotizam prema klubu", rekao je Šćepanović.

Posle ovakve utakmice i ovakve konferencije za medije, jasno je da u Partizanu mnogo toga ne štima. Očigledno i u odnosu trener - igrači.



tagovi

Vlado Šćepanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara