');
Najnovije vesti
Blic Vesti

Dobrodošli u hotel Premier Aqua

Smešten na idealnoj poziciji između Beograda i Novog Sada, na izvoru tople termalne vode u banji Vrdnik, sa modernim spa centrom, otvorenim i zatvorenim bazenom, kongresnom salom, restoranom i bogato opremljenim sobama i apartmanima. Hotel Premier Aqua čini idealan spoj prirodnih lepota i mira Fruške gore sa najsavremenijom tehnologijom i komforom hotela visoke kategorije koji bogatstvom svojih sadržaja može zadovoljiti i najprobirljivijeg gosta. Ukoliko poželite da provedete nezaboravne trenutke, da udahnete vazduh Fruške gore i osetite produhovljen mir fruškogorskih manastira te da doživite luksuz 5* - hotel "Premier Aqua" je idealno mesto za Vas.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
hotel premier aqua Foto: Promo
hotel premier aqua

Banjski dan, paket po kome je Hotel Premier Aqua nadaleko poznat i medicinski centar Aqua Medica po kome je Premier Aqua dobio nagradu za najinovativniji medical spa hotel u Evropi od strane Evropske SPA asocijacije (prva nagrada te vrste za hotel van EU).

Pogledajte ponudu paketa na sledećem linku:

https://www.hotelpremieraqua.com/banjski-dan.html

Aqua Medica centar poseduje najsavremeniju opremu, u ovom tekstu želimo da vam približimo njihovu vrednost u savremenom-brzom životu, gde često zaboravimo da nam je zdravlje prioritet.

Foto: Promo

Hiperbaricna komora - HBO

Hiperbarična oksigenaciona terapija (HBOT)

Koristi se kao osnovna terapija ili kao dodatna terapija u svim slučajevima kada je došlo do deficita u transportu kiseonika. Kada je tkivo povređeno, ono zahteva još više kiseonika da ćelije ne bi izumrle. Čist 100% kiseonik u uslovima povišenog pritiska u hiperbaričnoj komori, omogućava da pluća prikupljaju i do tri puta više kiseonika, nego disanjem pri normalnom pritisku vazduha. Na taj način se stimuliše lučenje supstanci pod imenom: "faktori rasta" i matične ćelije, doprinoseći lečenju i uspostavljanju normalnih biohemijskih i energetskih procesa u organizmu.

HBOT se preporučuje i zdravim osobama kako bi sačuvale mladalački izgled, vitalnost i unapredili svoje zdravlje.

Osećaj za vreme hiperbarične terapije kiseonikom na zadatom pritisku ne razlikuje se od osećaja kada se udiše vazduh u prirodnom okruženju. Promena se dešava tokom porasta i snižavanja pritiska u sistemu, na način sličan onome prilikom vožnje automobilom pri usponima ili u avionu tokom menjanja visine.

Foto: Promo

Hiperbarični kiseonik u službi zdravlja, revitalizacije, podmlađivanja i lepote

  • poboljšava opšte zdravlje
  • povećava snagu i izdržljivost
  • podmlađuje, oslobađajući matične ćelije za popravku tkiva
  • regeneriše sitne krvne sudove, nerve i kosti
  • ubrzava zarastanje rana, mišića, ligamenata i preloma kosti
  • smanjuje ožiljke
  • deluje protiv infekcije
  • oslobađa krv od toksina
  • smanjuje otok, bol, upale, utrnulost
  • smanjuje ožiljke
  • skraćuje vreme oporavka posle povreda, operacija, ekstremnih napora 
  • oslobađa od hroničnog zamora
  • za lepotu-poboljšanjem cirkulacije krvi u koži i svim drugim organima potpomaže čišćenje i podmlađivanje
  • velnes efekat-kiseonik je ključna komponenta optimalnog fizičkog i mentalnog zdravlja, adekvatan nivo kiseonika telo drži u ravnoteži.

https://www.hotelpremieraqua.com/hiperbaricna-komora.html

EMSELLA STOLICA

EMSELLA vodi poreklo od latinske reči sella koja označava stolicu i EM koje se odnosi na elektromagnetno polje. Reč je o revolucionarnoj metodi koja se zasniva na principu fokusiranog elektromagnetnog polja visokog intenziteta.

Dok pacijent udobno sedi na Emsella stolici (obučen), to isto polje doseže do dubokih mišića male karlice izazivajući snažne kontrakcije koje ne bi mogle biti ostvarene uobičajenim voljnim kontrakcijama. Na primer, ova tehnologija omogućava da se tokom samo jednog tridesetominutnog tretmana odradi preko 11000 kontrakcija, što je nemoguće izvođenjem uobičajenih vežbi (Kegelovih).

Tretman je izuzetno prijatan, radi se jednom u 7 do 10 dana i potrebno je 4 do 6 tretmana za optimalne rezultate.

Foto: Promo

Osim rešavanja problema inkontinencije, ovaj tretman se posebno preporučuje ženama nakon porođaja. Mnogima je teško i sramno da pričaju o problemu sa inkontinencijom, zbog toga na raspolaganju vam stoji naš stručan tim koji je uvek spreman da učini vaš život lakšim i ugodnijim.

https://www.hotelpremieraqua.com/emsella.html

HIDROMASAŽA- TERAPEUTSKA MOĆ VODE

Još od davnina ljudima je poznato lekovito dejstvo TERMALNE vode, terapeutska snaga toplote na telo i moć koju čini masaža. Hidromasaža je spoj svega toga i najbolji lek protiv stresa, a njena dejstva su višestruka.

Toplota širi krvne sudove, ubrzava cirkulaciju, pa ćelije lakše izbacuju štetne materije. Hidromasaža opušta mišiće usled stresa ili povreda, a telo u vodi postaje lako čime se znatno umanjuje opterećenost kičme, zglobova i mišića.

Preporučuje se kao izuzetno efikasan vid masaže za oslobađanje od napetosti. Fizioterapeuti je najčešće preporučuju u borbi protiv bolnih stanja u predelu kičmenog stuba, istegnuća i zapaljenja mišićnog tkiva, bolova u vratu i ramenima… Takođe, pomaže i kod artritisa, glavobolje, sportskih povreda, kao i kod lečenja prehlade i gripa.

Tretman hidromasažom sa TERMALNOM vodom je najbolji način za detoksikaciju organizma. Podstiče cirkulaciju i povoljno deluje na kardio-vaskularni sistem i poboljšava metabolizam. Povećan protok krvi tokom hidromasaže utiče na mnogo bolje snabdevanje kože kiseonikom, čime se ubrzava obnavljanje ćelija i postiže zdrav izgled kože. Intenzivnije korišćenje hidromasaže doprinosi oslobađanju od celulita.

Hidromasažne kade u našem spa centru imaju izuzetno sedativno i relaksirajuće dejstvo na psihu i telo.

https://www.hotelpremieraqua.com/fizikalne-terapije.html

HOTEL PREMIER AQUA -AQUA MEDICA CENTRA - ZDRAVLJE JE NAJVEĆE BOGATSTVO!

IZABERITE PROGRAM KOJI ĆE BITI IDEALAN ZA VAS!

  • Hotel Premier Aqua, Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija
  • +381 22 21 55 333
  • +381 63 566 357
  •  +381 63 566 357
  •  rezervacije@hotelpremier.rs