Ramos pokazao rukom, Jović je otpisan?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 29.10.2020.
11:45
Izvor: Sportske.net

Tako makar tumače španski mediji, ali je situacija sa klupe u Nemačkoj delovala tužno. Zidan prelomio?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Za Luku Jovića izgleda nema nade.

Današnji "AS" piše da je Srbin praktično otpisan, i smatra da je sam Zidanov potez da igrači drugog tima Marvin i Aribas dobiju šansu pre Srbina kada se jurio rezultat u Nemačkoj, dovoljan za zaključak.

Uključen je i Ramos, koji je pokazao klupi da ostaje u napadu, i da će se i on i Kazemiro pomeriti napred kao i Varan.

To je na kraju donelo rezultat, stihijski napadi Reala doneli su dva gola za šest poslednjih minuta, pa će možda bod iz Menhengladbaha u stvari biti i ključ da se izbegne ispadanje u  grupnoj fazi.

Jović i Militao su sedeli na nemačkoj zimi, poniženi, kako piše list.

Podsetimo Majoral je neoprezno po odlasku iz kluba u Romu rekao da je Zidan želeo da on ostane, a Jović ode, kasnije se pravdao da su ga izvukli iz konteksta, ali je ostao gorak ukus.

Baner

"Pitajte Zidana" bio je kratak Jović kada ga je novinar presreo na aerodromu Barakas po povratku sa reprezentativne akcije.

Protiv Šahtjora Jović ponovo nije dao gol, a na sve se nadovezala krivična prijava, odnosno moguća zatvorska kazna jer nije platio kršenje bezbedonosnih protokola kada je bio u Srbiji. Njegov otac je to proglasio za zaveru i čini se da je to sve nagrizalo napadača.

baner

Protiv Betisa, kako pišu Španci, Jović je pipnuo samo 14 lopti i svega 10 puta dodao, od toga su četiri pasa otišla u noge protivniku. U LŠ protiv Šahtjora je za sat dodirnuo loptu 16 puta, sedam puta manje od Benzeme koji je ušao na poluvremenu.

Iako je Zidan tvrdio da Benzema i Zidan mogu zajedno, to se nije videlo na terenu, a trener sada smatra da Jović ne može ni sam. Zbog toga je radije odabrao da štopera pošalje u napad i pruži šansu klincima nego da čoveka od 60 miliona pošalje na teren kada protivnik vodi 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GillesSimon
Thursday, 29.10.2020
14:28

Iako je Zidan tvrdio da Benzema i Zidan mogu zajedno, to se nije videlo na terenu, a trener sada smatra da Jović ne može ni sam.

Koliko cudna rečenica...

avatar
Offside
Thursday, 29.10.2020
13:42

Potpuno nelogicne odluke...Pocev od toga da je Zizu hteo Jovica (sam je to rekao) i platio ga 60mil. do toga da kasnije tom igracu ne da pravu sansu...Ili je problem u treninzima i nacinu na koji Jovic trenira i o tome se cuti ili je Zizu mozda samo morao da kaze da je Jovic njegova zelja a u stvari iza svega stoji Perez.Kako god,meni je ovo jedan od vecih promasaja ove uprave,platis igraca i onda ga ne upotrebljavas kako treba zaista nema logike...

avatar
RIP-chechk
Thursday, 29.10.2020
14:12

Amozda da ga je Zidan vdeo u Nemackoj davao je golove, trenirao vredno, ali cim je dobio kes nakacio onu promoterku i dobio Real Madrid dres prestao sa radom, i sad ajednsotavno ne zele takog igraca? P nece tebi dati godien u Real MAdridu imas utakmicu dve d ase pokazes, ajde da kazes nece g agol, ali njega nece ni kretanje, sanse, igra.

avatar
Nebojsa Sin
Thursday, 29.10.2020
15:37

Pa nije baš da nije dobio pravu šansu. Do sada 20 utakmica, prošle godine je igrao sve utakmice u kupu

avatar
Futuro Capitano
Thursday, 29.10.2020
13:14

Nisam verovao da ce biti veci promasaj od Perice...steta

avatar
Bádr Hari
Thursday, 29.10.2020
13:01

tako je jednom pokazao rukom na mog idola Messija i ovaj vec 2 godine ne moze da se sastavi u mecevima sa Realom. :D