Predsednički kandidat odgovorio na molbu Dženifer Aniston: "Vau, baš sam ih uznemirio"

Kanje Vest je odgovorio nakon što se Dženifer Aniston obratila pratiocima koji su odlučili da glasaju za repera na predstojećim izborima.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.10.2020.

09:42

Predsednički kandidat odgovorio na molbu Dženifer Aniston:
Foto: Getty Images, Michael Cohen / Stringer

Zvezda serije "Prijatelji" podelila je svoja razmišljanja sa svojom publikom na društvenim mrežama u petak, kad je tražila od obožavalaca da budu sigurni da će mudro glasati.

"Nije duhovito glasati za Kanjea. Ne znam kako drugačije da to kažem. Molim vas budite odgovorni", napisala je ona. Ovaj 43-godišnji reper je reagovao na njen komentar na Tviteru.

"Vau! Roganov intervju ih je baš uznemirio... Idemo, samo napred", napisao je Kanje.

Kanje je gostovao na potkastu "Joe Rogan Experience" pre dva dana, gde je izložio, između ostalog, i svoj politički plan.

Otac četvoro dece i dalje nastavlja sa nastojanjem da postane predsednik, nedavno pozivajući obožavaoce da upišu njegovo ime na glasački listić kada odu da glasaju.

Njegova kampanja nije tekla glatko jer je propustio nekoliko rokova za prijavljivanje na izbore u ključnim državama nakon što nije ispoštovao rok za predaju dokumenata potrebnih za registraciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: