Nepoznata osoba provalila u školu „Dr Milan Petrović“, kamere sve snimile

20:10:00 28.10.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Nepoznata osoba je u nići između utorka i srede provalila u ŠOSO „Dr Milan Petrović“ i napravila premetačinu u kuhinji škole, ali na svu sreću, nije pričinjena materijalna šteta.

Nepoznata osoba provalila u školu „Dr Milan Petrović“, kamere sve snimile


- Radnik obezbeđenja je kad je jutros došao na posao zatekao obijena vrata i premetačinu koju je za sobom ostavio provalnik - izjavili su za Tanjug u školi „Dr Milan Petrović“ i dodali da provalnik ništa nije odneo uz škole.

- Jasno je da je boravio u kuhinji i jeo, pokušao je da ponese nešto od sportske opreme, rekete, lopte, ali mu je to, očigledno, poispadalo iz ruku dok je izlazio iz škole, jer smo te rekvizite zatekli u dvorištu - kažu u školi.

Sigurnosne kamere su zabeležile provalnika, a prema nezvaničnim informacijama, policija je obavila uviđaj i delo je kvalifikovano kao pokušaj teške krađe.

Prva smena dece je trebala da u školu dođe oko sedam sati, ali je roditeljima javljeno da decu ne dovode, dok se ne završi uviđaj. Na kraju je bilo kašnjenje od oko pola sata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 93%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?