Subotica: Pošta prodaje neisporučene pakete po početnoj ceni od jedan dinar

Roba iz neisporučivih poštanskih pošiljki kojima je istekao rok čuvanja biće javno prodavana sutra u Subotici, objavila je Pošta Srbije.
Subotica: Pošta prodaje neisporučene pakete po početnoj ceni od jedan dinar
Foto: Pixabay
Od 11 sati pred kupcima će biti 415 proizvoda čije početne cene su od jednog dinara koliko košta "čin sa imenom", do 3.000 dinara za komplet šerpi.
 
Početne cena za najveći deo robe su od 10 do 100 dinara za koliko se nude auto-delovi, bižuterija, razna trikotaža, igračke, knjige, naočari, nintendo, epilator, punjači, satovi, ranci, solarne lampe i poneki parfem.
 
Prodajne cene ove robe koja se vodi kao polovna su sa PDV-om, mogu je kupiti i fizička i pravna lica.
  • milos ilic

    31.10.2020 11:32
    shopping experience
    Meni postar neki put ubaci posiljku u sanduce ,neki put me zove da sidjem na ulaz a nikad mi ne ostavi papir o pokusanoj isporuci , to saznam kad odem na traking poste , pa onda cekam 2 sata u posti da podignem posiljku za koju sam platio da mi je isporuce na kucnu adresu.
  • Pošte Srbije

    30.10.2020 11:57
    Poštanski broj 666
    Pošte Srbije su kao Pošte Pakla...

    Situacija 1. Pošaljem dečiju odeću za Nemačku u vrednosti od 3000 rsd prošlog novembra, kao poklon za novorođenče, a pošta mi slanje naplati 2900 rsd. Poštanski paket se iz nepoznatog razloga vrati tek u martu ove godine. Kad sam otišao po paket, kažu platite 3100 rsd da ga preuzmete. Dakle, nisu uručili paket i kasnili toliko da je to dete preraslo tu odeću u međuvremenu i još mi traže još više para da ga preuzmem. Ostavio sam im paket, naravno, jer mi je ispod časti da me Krkobabić i kompanjija zezaju. Pošte Srbije - ni u ludilu više ne šaljem pakete preko iste!

    Situacija 2. Poštar na moju adresu nikada ne proba da isporuči paket, već automatski ostavi ceduljicu da se dođe po paket u glavnu poštu.

    Topla antipreporuka.
  • /

    29.10.2020 22:47
    /
    kako sada za dinar a carina po katalogu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.