');
Najnovije vesti
Blic Vesti Svet

Sinovljeve "razuzdane fotke" i kineska veza: Čovek koji je Trampa doveo na čelo Amerike sprovodi plan - SRAMOĆENJE BAJDENA

Snimci i fotografije koji navodno prikazuju Hantera Bajdena kako se drogira i upražnjava seks sa nekoliko žena postavljeni su u subotu na kineski sajt, koji se dovodi u vezu sa Stivom Benonom, bivšim savetnikom američkog predsednika Donalda Trampa.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Džo Bajden, Hanter Bajden Foto: ALEXIS C GLENN / EPA;
Džo Bajden, Hanter Bajden

Pornografski snimci su navodno aploudovani na digitalnu medijsku platformu GTV, kojom upravlja GTV Media Group, organizacija koju je Benon zajedno sa kineskim milijarderom Guom Venguijem, osnovao u aprilu 2020, preneo je „Vašington igzaminer“.

U tekstu na jednom snimku se navod da je Džo Bajden u potpunosti pod kontrolom Kine: „Američkog predsedničkog kandidata sto odsto kontroliše Komunistička partija Kine, kao jedna od najuspešnijih političkih instanci u okviru programa BGY. „On je takođe meta plana „3F“ KP Kine, koji ima za cilj da „oslabi, uništi i ubije Ameriku!", prenosi "San".

Foto: The New York Post / screenshot

Kineska vlada optužuje Venguia, koji danas živi u SAD, za prevaru, ucenu i podmićivanje, nakon što je magnat nekretnina 2017, kada je zatražio azil u SAD, optužio kineske zvaničnike za korupciju. Njegov partner Benon optužen je u avgustu za prevaru donatora za Inicijativu za izgradnju zida na granici sa Meksikom i uhapšen na Venguijevoj jahti od 25 miliona dolara, a kako prenosi „Dejli mejl“ imao je pristup sadržajima na hard disku za koji se veruje da je bio u vlasništvu Hantera Bajdena.

Bajdenove privatne eksplicitne fotografije i snimci objavljeni su samo deset dana pre predsedničkih izbora, u okviru "krstaškog pohoda" Trampovog izbornog štaba protiv Bajdenove porodice, koju nastoje da prikažu kao korumpirane.

Foto: The New York Post / screenshot

„Njujork post“ je 14. oktobra objavio vest da je laptop, koji navodno pripada Hanteru Bajdenu ostavljen u servisu za popravku u Vilmingtonu (Delaver) u aprilu 2019, a da je vlasnik te radnje Džon Pol Mekasek obavestio policiju nakon što je pregledao sadržaj. Laptop i hard disk navodno sadrže imejlove koji navode na zaključak da je Džo Bajden upleten u sinovljeve poslovne mahinacije u vreme dok je bio potpredsednik, što njegov tim za kampanju poriče.

Pročitajte još

Ajsak tvrdi da je napravio kopiju hard diska i dostavio Trampovom advokatu Rudiju Đulijaniju, a bivši gradonačelnik Njujorka je sadržaj podelio sa Njujork postom. Laptop se sada nalazi u posedu FBI, koji nije saopštio da li je spovedena istraga.

Vadim Požarski, savetnik najveće privatne kompanije za proizvodnju gasa u Ukrajini „Burisma“, u imejlu koji je poslao 2015, a koji je navodno nađen na Hanterovom laptopu, zahvaljuje Hanteru Bajdenu na „prilici da upoznam vašeg oca“, pokazuju podaci koje je Đulijani prosledio „Njujork postu“.

Foto: ALEXIS C GLENN / EPA;

Imenovanjem Hantera Bajdena u upravni odbor koncerna Burisma, čije se sedište nalazi na Kipru, Burisma je dospela u žižu interesovanja američke javnosti. Suosnivač kompanije osnovane 2002. je Nikolaj Zločevski, oličenje ukrajinskog oligarha, kod koga su politika i vlastiti ekonomski interesi isprepletani.

Američki predsednik Donald Tramp optužuje Džoa Bajdena da je iskoristio funkciju potpredsednika kako bi sprečio istragu zbog korupcije protiv Burisme, a samim tim protiv sina Hantera tako što je vršio pritisak na Ukrajinu da smeni glavnog tužioca Viktora Šokina, piše „Frankfurter algemajne cajtung“.

Stiv Benon
Foto: Tanjug/AP
Stiv Benon

Iz imejla se, doduše, ne vidi da su se stvarno sreli, što Bajdenov tim poriče.

Imejlovi navodno sadrže i Hanterovu sliku sa nečim što navodno liči na lulu za pušenje kreka, kao i snimke jedanaestominutnog seksa i korišćenja droge, koji tek treba da budu objavljeni.