Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Realovi mitraljezi probušili Betis

Vreme čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 20:21

Mnogo bolja igra Kraljevskog kluba u drugom poluvremenu - 84:65

Real Madridu ove sezone ne cvetaju ruže u Evroligi, ali je Kraljevski klub barem u ACB ligi na dobrom nivou i ređa pobede. Nova je došla na gostovanju Betisu, mada opet Pablo Laso neće biti oduševljen igrom njegovih igrača - 84:65.

Posebno je prvo poluvreme bilo klimavo, ali je zato Real proradio u drugih 20 minuta i prošao odlično.

Izabrane vesti

Ponovo se Real Madrid mučio i nije uspevao da prelomi utakmicu u prvom poluvremenu kada je bilo nerešeno i to tako što je tim Pabla Lasa ubacio samo 12 poena u drugoj četvrtini.

Ali, razlika se napravila u toku treće četvrtine kada je Real ubacio ukupno 26 poena i tu je meč bio prelomljen, a Real je serijom od 11:2 u poslednjoj četvrtini.

Kada je Real jednom došao do veće prednosti u toku treće deonice mogao je mnogo lakše da igra do kraja meča, a očigčedno da je Lasov govor u svlačionici bio veoma važan i da je prodrmao uspavani tim Kraljevića.

Najefikasniji u redovima Reala bili su Serhio Ljulj i Džejsi Kerol sa po 14 datih poena, dok je Valter Tavares dodao 13 uz čak 11 skokova. Naravno, kada su asistencije u pitanju, tu je Fakundo Kampaco neprikosnoven sa devet završnih dodavanja i isto toliko poena.

Kod Betisa su najefikasniji bili bivši košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin sa 11 poena, a toliko je dao i Ndoje.



tagovi

Džejsi KerolSerhio LjuljKK Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara