Dostupni linkovi

Ministar u Vladi RS Petar Đokić zaražen korona virusom


Ministar energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske, Petar Đokić
Ministar energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske, Petar Đokić

Ministar energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske, Petar Đokić pozitivan je na virus korona, saopšteno je iz službe za odnose sa javnošću Ministarstva energetike i rudarstva.

˝Ministar Đokić se osjeća dobro, a sve ranije planirane aktivnosti i sastanci biće otkazani˝, navodi se u saopštenju Ministarstva energetike i rudarstva Republike Srpske.

Podsjećamo da je ranije pozitivan na virus korona bio Minsitar sigurnosti BiH Selmo Cikotić, koji se testirao 17. oktobra. Virusom korona zaražen je I Bakir Izetbegović, prvi zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine i predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA).

Korona virusom zaražen je Ministar za ljudska prava i izbjeglice u Savjetu ministara Bosne i Hercegovine Miloš Lučić.

Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić nalazi se u izolaciji jer je 24. oktobra na sjednici kantonalne Vlade saznao da mu je supruga pozitivna, te se i sam testrirao ali je njegov nalaz bio negativan.

BiH bilježi sve veći broj zaraženih u prethodne dvije sedmice. Tako je u utorak 27. oktobra zabilježen najveći broj oboljelih od početka pandemije kada je registrovano 1555 novih slučajeva te prijavljen 21 smrtni slučaj.

XS
SM
MD
LG