Trojica gradonačelnika pozitivna na koronavirus - obratili se građanima

Trojica gradonačelnika iz Bosne i Hercegovine pozitivna su na koronavirus. Oni su o tome svoje sugrađane obavestili putem društvenih mreža.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.10.2020.

10:22

Trojica gradonačelnika pozitivna na koronavirus - obratili se građanima

Prvo su gradonačelnici Zenice i Srebrenika Fuad Kasumović i Nihad Omerović saopštli da su zaraženi koronavirusom ,a potom se oglasio i gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić.

"Poštovani sugrađani, dragi prijatelji, kao legalista i čovek čiji su poslovni i životni potezi transparentni i javni, obzirom da ništa nikada nisam skrivao od javnosti, želim Vas informisati da sam danas radio test na kovid 19 i da je rezultat pozitivan'', napisao je Fuad Kasumović u poruci.

Nihad Omerović je na Fejsbuku napisao da je pre tri dana od higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Srebrenik obavešten da je označen kao prvi kontakt osobe kod koje je gostovao u radijskoj emisiji, a kojoj je potvrđen pozitivan nalaz.

Gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić obavestio je jutros saradnike i javnost da je pozitivan na koronavirus, a da se u samoizolaciji nalazi od petka, kada je testiran.

"U samoizolaciji se nalazim od petka kada sam osetio blage simptome. Osećam se dobro i simptomi koje sam do sada razvio skoro se ne razlikuju od obične prehlade. Naredne dane ću provoditi u kućnoj izolaciji i trudiću se da sa saradnicima iskoordiniram neodložne obaveze", napisao je Fazlić na Fejsbuku.

On je pozvao građane da budu pažljivi, da se pridržavaju propisanih mera i da kontakte svedu na minimum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: