Saša Baron Koen ponudio Trampu ulogu ako izgubi izbore

Ako Donald Tramp ne pobedi na izborima početkom novembra, Saša Baron Koen mu nudi poslovnu priliku.
Nakon što je Tramp tog komičara prozvao neduhovitim "lažnjakom" i "čudakom", komentarišući novi nastavak avantura imaginarnog Kazahstanca Borata, Baron Koen mu se direktno obratio na Tviteru.
 
"Donalde, cenim besplatnu reklamu za Borata. Priznajem, ni ti meni nisi smešan. Ali, ceo svet ti se ipak smeje. Uvek sam u potrazi za ljudima koji će glumiti rasističke lakrdijaše, a tebi će trebati posao nakon inauguracije 20. januara. Razgovarajmo", poručio je Baron Koen.
 
 
U novom nastavku Borata, žrtva je postao Trampov advokat Rudi Đulijani. On je u filmu ulovljen u neobičnom položaju, s rukama u pantalonama dok iznad njega stoji glumica koja igra Boratovu ćerku, konzervativnu televizijsku novinarku. Potom u sobu utrčava Borat i Đilijaniju govori: "Ona ima 15 godina. Prestara je za vas".
 
Đulijani je odbacio tvrdnje da je gurao ruke u pantalone, napisavši na Tviteru da je nameštao košulju nakon što je sa sebe skinuo mikrofone.
 
Novinari su u petak pitali Trampa da je li zabrinut zbog bezbednosnih propusta pošto se u filmu pokazalo da Boratova filmska ćerka Marija Bakalova ulazi u Belu kuću i razgovara s Donaldom Trampom mlađim.
 
"Ne znam šta se dogodilo. Ali, pre dosta godina, Baron Koen je pokušao da prevari i mene, a ja sam bio jedini koji je rekao da nema šanse. Taj čovek je lažnjak i nije mi duhovit", kazao je Tramp.
 
"Za mene je on čudak", rekao je američki predsednik.
  • a.c.a.b.

    28.10.2020 21:37
    IT
    sto neko rece na amazonu u recenzijama novog filma : ovo je najduza reklama za demokrate ikad

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.