Ministar policije pozitivan, u samoizolaciji je

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski objavio je da je pozitivan na kovid 19 i da je u kućnoj samoizolaciji.

Izvor: Beta

Utorak, 27.10.2020.

07:33

Ministar policije pozitivan, u samoizolaciji je
Chris McGrath/Getty Images/Ilustracija

"Poštovani, želeo bih da vas informišem da sam, i pored strogog poštovanja mera koje preduzimam za moju ličnu i za zaštitu ljudi oko mene, dobio pozitivan rezultat na kovid 19", napisao je Spasovski kasno sinoć na Fejsbuku.

Ministar policije Severne Makedonije je naveo da mu je "klinička slika dobra sa blagim simptomima" i da je "već u kućnoj samoizolaciji".

Spasovski je, kada je bio tehnički premijer, proletos već dva puta bio u samoizolaciji jer je imao kontakte sa ljudima pozitivnim na korona virus, ali su mu oba puta rezultati testiranja bili negativni.

On je juče učestvovao u akciji sadjenja drveća na jezeru "Mladost" u blizini Velesa zajedno sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevom, sa kojim je kao potpredsednik SDSM bio zajedno u stranačkoj centrali na digitalnom kongresu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: