VIDEO Bajden pomešao Trampa i Buša: Moramo da sprečimo još četiri godine Džordža

Demokratski predsednički kandidat na izborima u SAD Džo Bajden zaboravio je, izgleda, kako se zove njegov republikanski rival i aktuelni predsednik SAD Donald Tramp.
Bajden se, u prisustvu supruge Džil, obratio glasačima i rekao kako "moramo da sprečimo još četiri godine Džordža".
 
"Još četiri godine Džordža, ovaj Džordža - i naći ćemo se u poziciji gde ako Tramp bude izabran, bićemo u drugačijem svetu", izgovorio je Bajden.
 
Dok je govorio, supruga koja se nalazila pored njega dvaput je otvorila usta kada je Bajden rekao "Džordž", pa su neki spekulisali da mu možda šapuće "Tramp".
 
 
Snimak je mnoge nasmejao, pa su ljudi raspravljali da li je Bajden pomešao Trampa sa jednom od dvojice Buševa - Džordžom Bušem starijim ili Džordžom Bušem mlađim. Obojica su bili republikanci i bivši predsednici SAD.
 
Bajdenova greška nije promakla Trampu.
 
"Džo Bajden me je nazvao Džordžom. Nije mogao da se seti mog imena. Dobio je malu pomoć od voditelja da završi intervju. Kartel lažnih vesti radi prekovremeno da bi ovo zataškao", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.
  • Bas

    27.10.2020 15:33
    Razmisljam
    Zna li gde je srbija i kako ce nam mile mame
  • Срби за Трампа 2020.

    27.10.2020 11:30
    Сенилан човек, дика тамошње „левице”.
  • Mihajlo, HH

    27.10.2020 09:34
    Neverovatno
    Neverovatno da Demokratska stranka nije mogla da nađe mlađeg i boljeg kandidata. Ovaj čovek je očigledno senilan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet