KRAGUJEVAČKI SPORT

KGSPORT.INFO

Maslak bogatiji za još dve medalje

Kragujevac je proteklog vikenda bio domaćin dva značajna takmičenja u kalendaru Karate federacije Srbije. Prvo je u subotu, u sportskoj hali hotela „Šumarice“, održan „Trofej Srbije“ za mlađe seniore, a samo dan kasnije, na istoj lokaciji, takmičari iz oko stotinak klubova nadmetali su se na državnom prvenstvu za kadete i juniore. Karate klub Junior imao je predstavnike na oba takmičenja, a najbolji utisak ostavio je Nikola Maslak, koji je svoju kolekciju medalja upotpunio sa još dva odličja srebrnog i bronzanog sjaja.

Nikola Maslak u društvu trenera Radenka i Veljka Smolovića
(Foto: KK Junior)

Maslak je najpre nastupio na „Trofeju Srbije“, gde je u teškoj kategoriji uspeo da „iskuje“ bronzanu medalju.

Bila je to lepa uvertira za naredni dan i nastup na državnom prvenstvu. Mladi Kragujevčanin je u jakoj konkurenciji ostvario tri pobede, dok je jedini poraz pretrpeo u borbi za zlato od Mihaila Vasilića iz Loznice.

Iz kragujevačkog kluba poručuju da su zadovoljni uspesima njihovog takmičara, koji je i pored problema sa povredom stopala uspeo da nastavi niz medalja.

Pozitivan utisak ostavili su i ostali takmičari Juniora, koji su pokazali veliki napredak, pa od njih treba očekivati još bolje rezultate u bliskoj budućnosti.

Na ovom takmičenju nastupili su i karatisti Radničkog i Zastave, ali bez značajnijeg plasmana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: Content is protected !!