Kušner: Tramp želi da pomogne crncima u Americi

Predsednički savetnik Džared Kušner izjavio je da predsednik SAD Donald Tramp želi da pomogne crncima u Americi.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 26.10.2020.

23:07

Kušner: Tramp želi da pomogne crncima u Americi
Foto: Epa/ SANDOR UJVARI HUNGARY OUT

Kako navodi, osudio je one koji su digli glas posle ubistva Džordža Flojda, a zatim nisu učinili nista za poboljšanje života crnačke zajednice.

"Politike predsednika Trampa su politike koje mogu pomoći ljudima da se izvuku iz problema na koje se žale, ali on ne može želeti da oni budu uspešni više od njih samih", rekao je Kušner u emisiji "Foks i prijatelji", prenosi AP.

Kušner, koji je i Trampov zet, kritikovao je i istaknute ljude koji su digli glas posle ubistva Džordža Flojda, crnca koji je umro tokom hapšenja, ali potom nisu istrajali i radili na pronalaženju načina da se poboljša život crnačke zajednice u Americi.

"Videli ste mnogo ljudi koji su samo skretali pažnju na svoje vrline - odu na Instagram i plaču, ili bi, znate, stavili slogan na dres ili napisali nešto na košarkaškom terenu“, rekao je Kušner.

"Iskreno rečeno, to je učinilo više za polarizaciju zemlje, nego što je usmerilo ljude ka napred. Problemi se rešavaju rešenjima", kaže Kušner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: