Prvi album koji je prodat u više od milion primeraka ove godine

Najnoviji album muzičarke Tejlor Svift "Folklore" vratio se na prvo mesto na američkim top listama, postavši prvi album koji je prodat u više od milion primeraka 2020. godine.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

13:53

Prvi album koji je prodat u više od milion primeraka ove godine
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff

Osmi album zvezde snimljen je tokom "lokdauna" i objavljen kao iznenađenje za fanove u avgustu.

Za najbolje ocenjeni album u njenoj karijeri, očekuje se da će sledećeg meseca dobiti nekoliko nominacija za nagradu Gremi.

Prema "Bilbordu", "Folklore" je prošle nedelje prodat u 57.000 primeraka u SAD, što je ukupno dostiglo 1.038 miliona prodatih kopija.

Njen prethodni album, "Lover", takođe je bio jedina ploča koja je prodala milion primeraka u SAD-u 2019. godine.

"Folklore" je deveti album Tejlor Svift koji je doživeo ovakav uspeh - svih osam njenih prethodnih studijskih albuma, zajedno sa božićnim izdanjem "The Tayor Swift Holiday Collection" prodali su se u više od milion primeraka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: