"Lejkersi žele još jednog superstara"

Rob Pelinka, generalni menadžer Los Anđeles Lejkeras, govorio je o planovima ekipe za narednih nekoliko godina.

Izvor: SN

Ponedeljak, 26.10.2020.

16:00

Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images

Los Anđeles Lejkersi su postali NBA šampioni savladavši Majami Hit posle šest odigranih utakmica i sada imaju 17 naslova šampiona, baš kao i Boston Seltiksi.

Rob Pelinka, njihov generalni menadžer, najavio je napad na barem još jednu titulu i rekao da tim ima ambiciju da dovede još jednog superstar igrača.

"Želimo da uradimo nekoliko stvari. Nadam se da će Lejkersi još jednom biti šampioni u narednih par godina i već sada naporno radimo na tome, pa je glavna stavka da zadržimo Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa i da oko njih gradimo tim. U budućnosti, plan je da prostudiramo seleri kep i da stvorimo fleksibilnost da možemo da dovedemo još jednu zvezdu kako bismo odobrovoljili Dejvisa da bude član Lejkersa narednih šest, sedam ili čak osam godina", rekao je Rob Pelinka.

Rob Pelinka je godinama radio kao košarkaški agent i svojevremeno je zastupao pokojnog Kobija Brajanta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: