Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 26.10.2020.

12:08

Đorđević: Mi smo u dobroj formi; Lazetić: Nikome ne priznajemo da je bolji

Metalac i Radnik Surdulica sastaju se u meču 12. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor:

Autor:

Đorđević: Mi smo u dobroj formi; Lazetić: Nikome ne priznajemo da je bolji
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Meč 12.kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radnika igra se u ponedeljak, sa početkom u 17:00 časova.

Šef stručnog štaba milanovačkog tima Žarko Lazetić ističe da ima maksimalan respekt prema rivalu koji će sigurno doći sa namerom da nastavi niz pozitivnih rezultata:

’’Nemamo prava da letimo, niti da ikome pretimo i najavljujemo ne znam kakve rezultate. Ali, nikome pre utakmice ne priznajemo da je bolji, niti ćemo ustuknuti pred bilo kojim protivnikom. Imamo maksimalan respekt prema ekipi Radnika, koja sigurno dolazi da nastavi svoj niz. Na ovoj utakmici, više nego na nekim drugim, moraćemo da se fokusiramo na sebe, jer će mnogo toga zavisiti od našeg pristupa. Ako budemo na nivou, kao u prethodnim mečevima, imaćemo dobre šanse da dođemo do povoljnog rezultata.’’

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da je zadovoljan formom svog tima, kao i da veruje da njegovi igrači mogu stići do pobede:

’’Sigurno je da nas očekuje jedna jako teška utakmica. Idemo u goste ekipi koja je pre svega predvođena dobrim trenerom, ekipi koja je jedno od najvećih iznenađenja u prvenstvu. U poslednja četiri kola nisu izgubili nijednu utakmicu. Metalac je ekipa koja zna šta hoće, a sada igraju kod kuće i sigurno će sve uraditi da nas pobede. Što se tiče nas, mi smo u dobroj formi, po meni igramo jako dobro, služe nas rezultati. Bez obzira na kadrovsku situaciju mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu i ja se iskreno nadam pobedi. Raspolažemo dobrim brojem igrača, jedan deo je i odmarao, što zbog povreda, što zbog premora. Svi oni koji su odigrali kup utakmicu protekle nedelje samo su potvrdili ono što ja o njima mislim, a to je da su itekako dobri i da imaju isti status kao i igrači sa većom minutažom. Sigurno je da postoji jedna doza umora nakon utakmice koja se odigrava jednom u životu, mislim na kup utakmicu, gde smo imali i fizička i emotivna pražnjenja, ali smo imali dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo za redovne mečeve prvenstva.’’

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve