Mladić iz okoline Vranja pokušao da siluje drugaricu

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.10.2020 - 14:41

Mladiću M.B. (27) iz Golemog Sela kod Vranja, određeno zadržavanje od 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja, 26. Policijskoj upravi u Vranju prijavi pokušaj silovanja, potvrdilo je tužilaštvo.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Slučaj je prijavljen u ponedeljak u toku noći.

Prema navodima tužilaštva, sve se desilo tokom njihovog boravka u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta kod tvrđave Markovo kale.


Osumnjičeni M.B. pokušavao  je da upotrebom sile ostvari seksualni kontakt sa oštećenom S.S., i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata, zbog čega je zatražila medicinsku pomoć.

Naloženo je zadržavanje osumnjičenog M.B. i podnošenje krivične prijave, zbog krivičnog dela Silovanje u pokušaju iz čl.178. st.1. u vezi čl.30. KZ-a, nakon čega će biti saslušan od strane dežurnog zamenika Višeg javnog tužilaštva Vranje.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: