Evo kako do opuštenih valova za srednje dugu kosu

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 26.10.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Ako vam treba inspiracija za predivnu frizuru uz koju ćete zablistati uz malo truda, na pravom ste mjestu. Pogledajte ovaj fenomenalni tutorial!

Sve niže jesenske temperature idealno su vrijeme da u svoju beauty rutinu vratimo pegle i uvijače za kosu. Ako vam treba inspiracija za predivnu frizuru uz koju ćete zablistati uz malo truda, na pravom ste mjestu.

Dosadile su nam obične ispeglane frizure, kao i frizure s pravilnim valovima. Pronašli smo zlatnu sredinu za vas. Donosimo vam tutorial u kojem ćete naučiti kako postići opuštene valove na srednje dugoj kosi uz malu pomoć uvijača za kosu i pegle.

Brianna Fox, s istoimenog Youtube kanala, popularna je fashion i beauty vlogerica, koja broji više od sedamsto tisuća pretplatnika.

Ova ljepotica prava je maherica za make-up trikove, ali nimalo ne zaostaje sa idejama za moderne frizure uz koje će svaka cura zablistati. Kako je jesen pravo vrijeme da se slobodno vratimo frizurama za koje koristimo pegle i uvijače za kosu, ovo je idealna prilika za usvojiti jednu super ideju za opuštenu jesensku frizuru.

Pogledajte tutorial u nastavku i naučite kako lagano zablistati s frizurom za kojom će se svi okretati:




VIŠE O TEMAMABrianna Foxfrizure za kosu srednje dužine




Povezano