Eden Azar (©Reuters)
Eden Azar (©Reuters)

Azar napada Koltove

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.10.20. | 03:44

Belgijanac u konkurenciji za tim Reala protiv Borusije iz Menhengladbaha u drugom kolu Lige šampiona

Da li je vreme za Edena Azara? Najskuplji igrač u istoriji Reala prošle sezone je imao mnogo problema sa povredama koje su ga sputvale da pokaže igre iz vremena kada je nosio dres Čelsija. Očekivalo se ove sezone pokaže zašto su ga Kraljevići platili 100.000.000 evra prošle godine, ali opet su povrede izbacile iz ritma lucidnog ofanzivnog vezistu.

Belgijanca nema od početka sezone, ali konačno lepe vesti. Zinedin Zidan uzvrstio je Azara u konkurenciji za utakmicu u utorak, kada prvak Španije gostuje u Menhengladbahu u drugom kolu Lige šampiona.

Izabrane vesti

Taj meč je veoma važan za Madriđane, koji su na startu Lige šampiona iznenađujuće poraženi od Šahtjora (2:3), pa novi kiks protiv Koltova mogao bi da bude fatalan za najtrofejniji klub u Evropi. Belgijanac je poslednji meč odigrao još 7. avgusta.

Na spisku od 21 igrača Reala nalazi se i srpski reprezentativac Luka Jović, koji u poslednje vreme ne dobija šansu. Madriđani u dobrom rapsoloženju putuju u Nemačku posle subotnjeg trijumfa na Nou Kampu u El Klasiku (3:1).



tagovi

Eden AzarReal MadridRealLiga šampiona

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara