Od sutra počinju radovi kod Malog Požarevca, moguće gužve 1Ilustracija Foto: JP Putevi Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) ponovo očekuje pojačan intenzitet saobraćaja u večernjim časovima, zbog čega može doći do usporenije vožnje na frekventnijim deonicama.

Na auto-putu E-75, na petlji „Umčari“, zbog radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj do 31. oktobra, a saobraćaj se preusmerava na petlju „Mali Požarevac“.

U noći između 26. i 27. oktobra, zbog radova na zameni dotrajalih slojeva asfalta na auto-putu kod „Malog Požarevca“ upravo na toj deonici i u smeru ka Beogradu, doći će do zatvaranja saobraćaja na isključenju sa auto-puta iz smera Niša ka „Malom Požarevcu“.

Alternativno treba koristiti petlju „Vrčin“, a radovi će se u manjem obimu i bez potpunog prekida saobraćaja obavljati i tokom dana u ponedeljak i utorak.

Tokom noći se očekuje prestanak padavina i delimično razvedravanje, najpre u severnim i zapadnim krajevima, dodaje AMSS.

Kamioni na prelazu Batrovci i Bačka Palanka sa Hrvatskom na izlaz iz zemlje čekaju po dva sata, dok se na prelazima Horgoš i Kelebija sa Madjarskom zadržavaju do 60 minuta.

Na ostalim prelazima, kao ni na naplatnim rampama nema zadržavanja vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari