Читај ми!

FMP bio blizu iznenađenja, Budućnost ipak iščupala pobedu

Košarkaši podgoričke Budućnosti pobedili su FMP sa 77:76, u utakmici 4. kola ABA lige. Budućnost je zadržala maksimalni učinak na startu nove sezone u regionalnom takmičenju, iako je klub iz Železnika pružio dobar otpor.

FMP je odigrao odličnu prvu četvrtinu i sveo domaćina na samo 12 poena, ali su Podgoričani odgovorili u drugoj deonici i dobili je sa čak 30:16.

Tada su preuzeli kontrolu nad utakmicom i do kraja sačuvali prednost, uprkos naletima ekipe koju vodi Vladimir Jovanovića. Gosti su čak i stigli do minimalnog vođstva dva minuta pre kraja, ali nisu uspeli da ga zadrže.

U pobedničkom timu dominirao je kvartet Ivanović-Kobs-Edžim-Apić, koji je postigao 66 od 77 poena čitave ekipe.

Najefikasniji je bio Kobs sa 24, pet manje dodao je Ivanović (pet asistencija), Edžim se zaustavio na 12 i šest uhvaćenih lopti, a Apić na 11.

Kod FMP-a, istakao se Nenadić sa 20 poena, Lazarević je bio blizu dabl-dabla (12 poena i osam skokova), dok je Filip Čović takođe postigao 12 i podelio osam asistencija.

U redovima Budućnosti na klupi je bio nekadašnji kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, ali nije ulazio u igru.

Izabranici Petra Mijovića pridružili su se crveno-belima na čelu tabele, pošto oba tima imaju učinak 4-0, dok je FMP doživeo i treći uzastopni neuspeh.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво