Dejvid Džejson: Bio sam tek peti izbor za ulogu Del Boja

"Prvi put kada sam upoznao Del Boja imao sam 40 godina, počinje priču u svojim memoarima glumac Dejvid Džejson", zvezda legendarnih "Mućki".
"Sid Loterbi, producent emisije na kojoj smo zajedno radili, doneo mi je debelu kovertu i upitao me da li sam spreman da pročitam njen sadržaj", nastavio je Džejson, prenosi "Dejli mejl".
 
"Čim sam video scenario, odmah sam imao dobar osećaj", dodao je.
 
Kaže da ga je u scenariju posebno privukao odnos između Del Boja i njegovog mlađeg brata, Rodnija Trotera.
 
Dejvid Džejson je takođe otkrio da je on bio tek peti izbor za ulogu Del Boja.
 
"Nisam bio prvi pik za ulogu. Ona je prvobitno ponuđena Enu Rajtelu, sjajnom komičaru i glasovnom glumcu. Nakon njegovog odbijanja, Džim Brodbent je dobio istu ponudu, a zatim Robin Nedvel, pa Bili Marej, ali su je i oni odbili zbog prethodno ugovorenih obaveza", rekao je glumac.
 
Ističe da je mogao da bude uvređen zbog toga, kao i da bi mnogi glumci na njegovom mestu verovatno dali negativan odgovor na ponudu.
 
"Ali tada sam imao 40 godina i već sam bio zreo. Moj stav je bio da razumem razloge zašto se nisu prvo meni obratili", objasnio je Džejson.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.