UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA NA ROĐENDANU: Traga se za još jednom osobom! Pucači imali PEH U NJIVI!
Foto: Shutterstock

brza akcija policije

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA POKUŠAJ UBISTVA NA ROĐENDANU: Traga se za još jednom osobom! Pucači imali PEH U NJIVI!

Crna Hronika -

Policajci iz Šapca su brzim i efikasnim operativnim radom pronašli i uhapsili Bogdana V. i Sretena Ž. koji su osumnjičeni za pokušaj ubistva 35-godišnjeg Željka A. na proslavi rođendana u selu Radalj kod Malog Zvornika.

Osumnjičeni su uhapšeni u mestu Planina kod Malog Zvornika. Pronađen je i automobil koji su osumnjičeni koristili prilikom bekstva.

Vozilo je ostalo zaglavljeno u njivi pored puta. U napuštenom planinskom domu, pronađena je automatska puška iz koje su osumnjičeni pucali i ranili čoveka. Bogdan i Sreten su zadržani do 48 časova. U toku je identifikacija i pronalazak trećeg muškarca koji je bio sa dvojicom uhapšenih.

Da podsetimo nekoliko sati posle ponoći na proslavi u malozvorničkom selu Radalj dogodila se pucnjava u kojoj je jedan muškarac povređen iz vatrenog oružja. Prema nezvaničnim informacijama na manjem slavlju "u privatnoj režiji" proslavljanju rođendana, sve je teklo kako treba sve do oko dva sata iza ponoći kada se pojavila za sada nepoznata osoba i zapucala iz automatskog oružja.

Metak je pogodio muškarca Ž.A (35) koji je potom prebačen u lozničku Opštu bolnicu gde mu je ukazana lekarska pomoć.

- Povređeni muškarac primljen je oko tri sata ujutru i odmah po prijemu je operisan. Ima prostrelnu ranu natkolenice, nalazi se na Odeljenju ortopedije, u stabilnom je stanju i nije životno ugrožen - kaže portparol lozničke Opšte bolnice Dragana Mitrović.

Prema jednoj verziji čovek koji je pucao odmah se automobilom uputio u nepoznatom pravcu, a postoje indicije da je incidentu prethodila svađa i da policija navodno traga za nekoliko osoba.

Kurir.rs/Pink

Foto ilustracija Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track