25. oktobar  2020. 15.39  | Izvor: RTV

Novinarki RTV nagrada na Interferu

BEOGRAD -

Novinarka Prvog programa radija RTV Jasmina Dabić za priču nazvanu "Nema predaje", nagrađena je trećim mestom u kategoriji radijska reportaža na danas završenom festivalu Interfer. Nagrađenu reportažu možete poslušati ovde.

Nagrađena reportaža je iz ciklusa emisija "Opšta praksa" Prvog programa radija RTV (Radio Novog Sada) u kojoj se kazuju neobične priče o običnim ljudima narušenog zdravlja.

jasmina, dabic, novinarka, rtv

Prvu nagradu u kategoriji radijska reportaža dobio je Nikola Pejović (Radio Svetigora, Crna Gora) za reportažu "Litije u Crnoj Gori", a drugonagrađene su Ljubica Zdravković Džonov (Radio Vranje) za reportažu "Oni su pobedili" i Gordana Nešović, (Radio Beograd) za reportažu "Ukradeno detinjstvo".

Na 25. internacionalnom festivalu reportaže i medija Interfer gran pri nagrada – Zlatna Nika, dodeljena je Ani Stamenković (RTS) za reportažu "Dnevnik jednog proleća".

Broj komentara: 1

Milana Krunic- Beliv  26. 10. 2020. | 00:22
Cestitam koleginici Jasmini Dabic osvojeno trece mesto na festivalu INTERFER. Drago mi je sto imam izuzetnu pametnu, darovitu i posvecenu naslednocu u ovoj izuzeno lepoj i odgovornoj oblast Zelim joj jos mnogo, lepih reportaza i prifesonalnoh ispeha