ZVEZDA POSLE DRAME DO POBEDE Borbena Mega ozbiljno namučila srpskog Evroligaša, Saša Obradović ISKLJUČEN
Foto: Ivica Veselinov

aba liga

ZVEZDA POSLE DRAME DO POBEDE Borbena Mega ozbiljno namučila srpskog Evroligaša, Saša Obradović ISKLJUČEN

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde uz dosta muke savladali su na gostovanju ekipu Mega Sokerbeta 76:73 i tako sačuvali maksimalan učinak nakon četiri odigrana kola u regionalnoj ABA ligi

Ovaj izuzetno uzbudljiv meč obeležilo je i isključenje trenera Zvezde Saše Obradovića, koji je u trećoj deonici dobio dve tehničke greške, pa su crveno-beli do kraja meča bili bez glavnog trenera.

foto: Ivica Veselinov

Mladi i borbeni košarkaši Mege pružili su neverovatan otpor favorizovanom rivalu. U izuzetno dramatičnoj završnici presudilo je iskustvo crveno-belih.

Ključne poena na meču postigao je Davidovac u samoj završnici za 74:70. Mišković je sa linije za tri poena uspeo da smanji zaostatak (74:73), a konačan rezultat sa linije za slobdna bacanja postavio je Džordan Lojd u poslednjim sekundama utakmice.

foto: Ivica Veselinov

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Džordan Lojd sa 19 poena, Marko Jagodić-Kuridža je postigao 13, a dvocifren učinak imao je i Kori Volden, koji je meč završio sa 11 poena.

Filip Petrušev bio je najefikasniji u ekipi Mege, meč je završio sa 22 poena i 11 skokova, Marko Simonović je ubacio 16, a Luka Cerovina 11 poena. Treba istaći i učinak Milenka Tepića, koji je uz osam poena zabeležio i devet asistencija.

foto: Ivica Veselinov

Zvezda je sačuvala maksimalan učinak, dok je tim trenera Vlade Jovanovića doživeo prvi poraz u sezoni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track