Nova vest
Košarka

Subota, 24.10.2020.

13:40

Jovanović: Moramo da odgovorimo na Zvezdinu fizičku igru

Trener Mege Vladimir Jovanović, pred meč 4. kola ABA lige protiv Crvene zvezde, izjavio je da njegova ekipa mora da odgovori na fizičku igru protivnika.

Izvor: PT

Autor: PT

Jovanović: Moramo da odgovorimo na Zvezdinu fizičku igru
Mega Soccerbet/Ivica Veselinov.

Duel dve ekipe koje imaju maksimalan učinak u prva tri kola regionalnog šampionata igra se sutra od 12 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Crvena zvezda je tim koji je sastavljen da ispuni jako visoke ciljeve, kako u ABA ligi, tako i u Evroligi. S postojećim rosterom i tri pojačanja koja su došla, zajedno s veoma dobrim stručnim štabom na čelu sa Sašom Obradovićem, istakli su velike ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju. Bez obzira na obaveze u Evroligi i utakmice koje ima, Zvezda jako motivisano ulazi u utakmice ABA lige, tako je bilo protiv Cibone, Borca i Mornara i ja ih takve očekujem i u nedelju. Prvi zahtev koji moramo da ispunimo da bi igrali sa Zvezdom jednu dobru utakmicu jeste da im odgovorimo na njihovu fizičku igru, u odbrani i u napadu. Utakmica sama po sebi, s obzirom da je protivnik veoma kvalitetan, daje nam šansu da kroz nju napredujemo kao tim i kao pojedinci", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Krilni centar Mege Nikola Mišković je istakao da njegova ekipa na terenu mora energetski da bude bolja od Crvene zvezde.

"Očekuje nas teška utakmica posle jako dobre serije koju smo napravili na početku takmičenja. Potrudićemo se da protivnuku pariramo svih 40 minuta igre. Iako je Crvena zvezda odigrala u četvrtak fizički jako tešku utakmicu protiv CSKA, ipak imaju dovoljno dugačak roster da se oporave do meča sa nama. Na nama je da na terenu, pre svega, enegetski budemo bolji od njih i da tu pokušamo da potražimo šansu za iznenađenje", izjavio je Mišković.

Iz kluba navode da je na poslednjem redovnom testiranju koje se vrši pred svaku utakmicu ABA lige, jedan igrač Mege bio pozitivan na kovid-19 i u skladu sa propisima, nalazi se u samoizolaciji uz blaže simptome virusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve