Na Gradini sprečen šverc kokaina, steroida i preparata za bodibilding

Carinici su u petak, 23. oktobra, na prelazu Gradina u saradnji sa policijom sprečili pokušaj jednog putnika da prokrijumčari gotovo 23 kilograma proteina, oko 2.000 tableta suplemenata i steroida i oko 30 grama kokaina.
Šverc je otkriven kada se, oko 11 časova, za kontrolu na ulazu u zemlju prijavio bugarski državljanin, koji je sam putovao automobilom bugarskih registarskih oznaka.
 
Mada je rekao da nema ništa da prijavi, detaljnim pregledom za koji je ipak izdvojen, u gepeku i ispod sedišta vozača pronađeno je skoro 23 kilograma proteina "perfekt", 1.000 tableta steroida "stanozolol" i gotovo 1.000 tableta suplemenata "tribulus" i "orindž trip".
 
Pored preparata za bodibilding, prilikom ličnog pretresa kod njega je pronađeno i nešto više od 30 grama kokaina, saopštila je Uprava carine.
  • Dj Oni

    25.10.2020 10:39
    Protein nezakonit ?
    Za cocain mogu da razumem. Ali Protein, Tribulus i "Orange trip"?? To su sve prirodni suplementi (neki koji nemaju čak nikakvo dejstvo) i dozvoljeni su u svim državama sveta.

    Stanozolol opet je dozvoljen i kod nas i u Bugarskoj! Kao i svi ostali sintetički AAS.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija