');
Najnovije vesti
Blic Zabava

"POPIO JE MALO VIŠE... MI SE USTEŽEMO" Đanijeva supruga otkrila šta je folker radio na slavlju i gde će im se snajka PORODITI

Folker Radiša Trajković Đani oženio je sina Miloša, nakon čega je bilo organizovano slavlje u krugu najbližih.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Đani - venčanje sina Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Đani - venčanje sina
Đani - venčanje sina
Foto: jovan ilić / RAS Srbija
Đani - venčanje sina

Slađa Trajković, pevačeva supruga, otkrila je i kako je protekla proslava posle sklapanja braka, kao i gde će se poroditi njena snajka Nina, koja je u devetom mesecu trudnoće.

– Mislim da će se Nina poroditi u državnoj bolnici, više verujem državnim ustanovama. Ali ako bude bilo potrebe zbog situacije sa korona virusom, porodiće se u privatnoj klinici. Ništa nije definitivno, još nisu odlučili. Sin mi je rođen 4. decembra, pa bi bilo lepo da se Nina porodi na njegov rođendan – rekla je Slađa za 24sedam i priznala da je njen suprug na slavlju bio prilično veseo.

Pročitajte još

– Đani je bio veseo na slavlju, popio je malo više, ali falila mu je muzika. Ustežemo se zbog ove korone, ne znamo kako će ljudi da reaguju, ne možemo da se ponašamo opušteno, moramo da se pridržavamo svih mera. Đaniju je čak otkazan i nastup koji je trebalo da ima u Švajcarskoj za vikend. Nismo mogli da pozovemo mnogo ljudi, jer mi imamo dosta prijatelja i rodbine, mnogo kumova. Kad budemo pravili svadbu sledeće godine, to će sigurno da bude 500-600 zvanica – izjavila je ona.

VIDEO: Đanijeva snajka