BILO BI 3:0 U DERBIJU DA SUMA NIJE IZAŠAO U 15. MINUTU! RAPSODIJA! Ivica Iliev komentarisao pojačanja, ali i odlazak Sadika (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

KOMENTAR

BILO BI 3:0 U DERBIJU DA SUMA NIJE IZAŠAO U 15. MINUTU! RAPSODIJA! Ivica Iliev komentarisao pojačanja, ali i odlazak Sadika (FOTO)

Fudbal -

Ivica Iliev potogovrio je na temu odlaska, ali i dolaska pojedinih igrača u crno-beli tim.

Iliev je pojasnio odlazak Umara Sadika u Almeriju i izneo dosad nepoznate detalje.

"Sadik ima ugovor na pet godina. Miloš Vazura pravi ugovore, doneo je velike stvari Partizanu. Svaki posao osigurao je vrhunski. Kad kažemo 9.000.000 evra to je 9.000.000 evra. Ako ga Almerija, u međuvremenu, proda za 10.000.000, uzimamo 40 odsto. Dakle, sigurno 9.000.000", rekao je Iliev u razgovoru za "Sportski Žurnal", a zatim analizirao najnovija pojačanja - Žana Kristofa Bajebeka i Filipa Holendera.

 Umar Sadik
Umar Sadikfoto: Starsport©

"Bajbekov potencijal nemerljiv je za ovdašnji fudbal. Sa smislom za fudbal i saradnju, fenomenalnom igrom glavom i završnicom desnom i levom nogom – kompletan špic, bukvalno. Holender se uklapa uz Bajbeka, ima brzinu da uleti s boka. Francuz mnogo dobro asistira. Biće dobar tandem, mada... Bajbek je tip igrača koji najviše leži Sumi. Gvinejac je genije, voli kombinatoriku sa igračem, ako ima vrhunske kretnje i eksplozivnost da mu gure onako, 'ispod lakta', loptu u završnoj trećini. Da Suma u derbiju nije izašao već u 15. minutu bilo bi 3:0, da je imao uz sebe i Bajbeka. Rapsodija", zaključio je Iliev.

foto: @starsport

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track