FUDBALSKI VIKEND: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu (FOTO)
Foto: @starsport

SUPERLIGA

FUDBALSKI VIKEND: Zvezda čeka Javor, Partizan gostuje u Nišu (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde, između dva evropska izazova, dočekaće ovog vikenda Javor u 12. kolu Superlige, dok će Partizan gostovati Radničkom iz Niša.

Crveno-beli su poraženi od Hofenhajma na startu Lige Evrope, a protiv Javora će pokušati da nastave seriju u prvenstvu i naprave lepu uvertiru za dolazak Slovana iz Liberaca.

Sadruge strane, Partizan će na "Čairu" imati težak zadatak protiv ekipe koja mu tradicionalno "ne leži" i na čijoj klupi sedi Milan Đuričić, donedavno član stručnog šta crno-belih.

Vojvodina gostuje Zlatiboru, TSC će dočekati Čukarički, Spartak ekipu Mladosti iz Lučana, a najprijatnije iznenađenje Proleter igra u Novom Sadu protiv Voždovca.

foto: Profimedia

Raspored 12. kola:

Nedelja:

Bačka - Inđija

Novi Pazar - Rad

Zlatibor - Vojvodina (14 sati)

Mačva - Napredak

Proleter - Voždovac (16)

Crvena zvezda - Javor (21)

Ponedeljak:

Metalac - Radnik

Radnički - Partizan

Spartak - Mladost

TSC - Čukarički (17 sati)

Tabela: Crvena zvezda 31 bod, Partizan 23, Vojvodina 23, Proleter 21, Mladost 20, Spartak 19, Voždovac 19, Čukarički 18, Radnički 18, TSC 17, Metalac 16, Javor 14, Radnik 13, Novi Pazar 12, Inđija 12, Rad 9, Bačka 7, Napredak 6, Zlatibor 6, Mačva 5.

Interu ne ide kako je planirao - poraz od Milana prošlog vikenda uzdrmao je Nerazure i danas (18.00) prosto moraju da uzmu tri boda na gostovanju Đenovi. Kvota na dvojku je 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đenova - Inter.

(Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track