Antonio Braun (@Reuters)
Antonio Braun (@Reuters)

Brejdi pravi Tim snova: Stiže i Braun

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.10.20. | 08:22

Iznenađujuća vest "preko bare" - veteran će pojačati pakleni napad Tampa Beja

Puče bomba u SAD! Jedan od najboljih risivera u prethodnoj deceniji Antonio Braun potpisaće jednogodišnji ugovor sa Tampom. Kvoterbek Bakanirsa Tom Brejdi imaće novo oružje u borbi za Superboul.

Braun je slobodan igrač od oktobra prošle godine. Posle rastanka sa Pitsburg Stilersima stigao je u Ouklend, ali nije odigrao nijedan meč za Rejderse zbog sukoba sa trenerom Džonom Grudenom i generalnim menadžerom Majkom Mejokom.

Izabrane vesti

Potpisao je za Nju Ingland Petriotse, odigrao samo jedan meč za slavnu franšizu, uhvatio tačdaun pas od Brejdija u duelu sa Majamijem na Floridi, ali je posle te utakmice dobio otkaz. Nisu hteli u Petriotsima da rizikuju sa Braunom protiv koga se vode nekoliko krivičnih postupaka, između ostalog najteže je za silovanje. Bivša fitnes instruktorka i lični trener optužila je asa da ju je seksualno zlostavljao.

Pre početka šampionata, rukovodstvo NFL-a kaznilo je „Tač“ Brauna sa osam mečeva suspenzije. On pravo stiče da igra za novi klub u devetoj nedelji kada u grad na Floridi stiže Nju Orleans Sejnts, divizijski ival sa Juga NFC-a.

Braun dolazi u već pakleni napad Tampe. Brejdi se okružio sa sjajnim hvatačima. Bakanirsi imaju najbolji tandem risivera u ligi Majka Evansa i Krisa Godvina, uz verovatno najboljeg tajt enda svih vremena Roba Gronkovskog. Braun se vraća posle godinu dana pauze, ali nema sumnje da je vredno trenirao. Ej Bi je "Kristijano Ronaldo NFL-a", neko ko je fanatik kada je u pitanju trening i fizička sprema.

KVOTA U MOZZARTU DA ĆE TAMPA BEJ DA OSVOJI TITULU JE 12.00.

Pre nekoliko dana bio je blizu Sijetla, pre toga je "flertovao" s Baltimorom, ali je odlučio da prihvati ponudu Tampe i priključi se jednom od favorita za trofej Vinsa Lombardija ove sezone. U bogatoj karijeri, Braun nikada nije igrao Superboul iako je bio deo fantastičnog trija Pitsburg Stilersa BBB sa Benom Rotlisbergerom i Lejvionom Belom.

Bakanirsi posle šest kola imaju skor 4-2, a prethodne nedelje razbili su na svom stadionu do tada neporaženi Grin Bej sa 38:10. Tada je u odbrana Tampe razbila napad Erona Rodžersa. Braun treba da prođe Kovid protokol, a onda i potpiše ugovor. Narednog meseca biće još jedna karika u napadu čete Brusa Erijansa. Tampa u nedelju (21.05) igra u Las Vegasu protiv Rejdersa meč sedmog vikenda NFL šampionata.

Brejdi i Braun – drugi put u istom timu. Spektakl je zagarantovan.


tagovi

NFLNFL ligaAntonio BraunTampa Bej Bakanirs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara