Borini dani u PREKIDU: Otkazan KALIGULA iz PREVENTIVNIH RAZLOGA

Lokalne vesti - Petak 23.10.2020 - 13:47

Predstava „Kaligula“, Albera Kamija, u režiji Snežane Trišić i izvođenju Narodnog pozorišta iz Beograda, koja je trebalo da bude odigrana večeras u okviru „Borinih pozorišnih dana“, otkazuje se, saopšteno je iz vranjskog Pozorišta.

Glavni glumac u karantinu FOTO: Promo Glavni glumac u karantinu FOTO: Promo
Prema ovim navodima, predstava je otkazana jer je utvrđeno da je glavni glumac bio u kontaktu sa kolegom kod koga je potvrđen virus Covid 19
 
Ljubitelje pozorišne umetnosti, koji su kupili karte za večerašnju predstavu, kontaktiraće nadležni iz Pozorišta „Bora Stanković“, stoji u saopštenju.
 
U okviru pratećeg programa "Borinih pozorišnih dana", danas će, sa početkom u 18 časova, na Maloj sceni Pozorišta, biti održana promocija romana "Crna ptica", Vranjanke, Aleksandre Jovanović.
 
Promocija je zakazana za 18.00 sati.
 
U subotu, poslednjeg dana festivala, pred vranjskom publikom je komad "Pasivno pušenje", Nebojše Romčevića, u režiji Egona Savina i izvođenju Zvezdara Teatra
 
Dan kasnije, 25. oktobra, u post-festivalskom programu, u 12.00 sati, glumci vranjskog teatra izvešće predstavu za decu "Čarobnjak iz Oza"
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Kupio kartu
23.10.2020. , 15:22
A oni znaju ko je kupio kartu :(
Kupio kartu
23.10.2020. , 15:24
A oni znaju ko je kupio kartu :(